Timpul.md

Politică 6 Decembrie 2020 | 11:19

După ce a pierdut alegerile, Dodon e pe cale să piardă și dreptul de a se afla în R. Moldova

Oricât n-ar încerca Igor Dodon și anturajul său să se mențină la putere, este doar o problemă de timp până o vor pierde.

Nimeni nu poate rezista veșnic la putere, o știu toți, mai puțin politicienii care s-au îndrăgostit atât de tare de fotoliile lor încât nu mai percep adecvat realitatea.

Deciziile luate de alianța PSRM, ȘOR și ex-PDM demonstrează că Igor Dodon nu a înțeles de ce a pierdut alegerile. Nicio decizie din cele luate de Parlament nu are ca obiectiv bunăstarea cetățenilor. Niciuna! Toate au un singur țel - să-l facă pe înfrântul Igor Dodon să se simtă mai confortabil în calitatea de vlogger/șomer/coordonator al R. Moldova.

Îi amintim lui Igor Dodon că alegerile Parlamentare la termen sunt în februarie 2023, mai sunt doar 2 ani și un pic, iar el, Țîrdea, Furculiță și Batrîncea vor trebui să explice oamenilor de ce au decis să guverneze alături de deputații lui Șor și Plahotniuc. Așa cum a pierdut alegerile din acest an, exact așa va pierde și alegerile viitoare parlamentare. Unica lui șansă să nu piardă dreptul de a locui în R. Moldova a fost ratată. Societatea nu va tolera putinizarea R. Moldova, unde o gașcă de criminali face ce le trece prin cap, cetățenii nu mai sunt o turmă s-o mâni cum vrei.

Dictatorii mici sau mari, nu înțeleg un lucru simplu - toată această putere pe care ei o acumulează, mai devreme sau mai târziu se întoarce împotriva lor. Nimeni nu a scăpat de acest revers al medaliei. Dodon, dacă nu crede, îi poate întreba chiar pe Șor sau Plahotniuc.

TIMPUL.MD

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus