Actualitate

E gata! Shakira l-a părăsit pe Pique într-unul din cele mai dificile momente din viaţă

În ultimele zile, s-a tot speculat asupra faptului că Pique și Shakira nu se mai înțeleg, iar ruptura între cei doi era, astfel, inevitabilă. În plus, Shakira se și mutase din casa unde stătea alături de Pique, în Barcelona.

Pique și Shakira au fost văzuți împreună ultima oară la nunta lui Leo Messi cu Antonella Roccuzzo, care a avut loc la sfârșitul lunii iunie, în Argentina.

Cele două staruri nu vorbit despre despărțire, însă jurnaliștii au vorbit cu apropiații Shakirei, care au confirmat ruptura. "Decizia a fost luată de Shakira, în cele din urmă", susțin aceștia.

Pique și Shakira au doi copii împreună: Milano (4 ani) și Sasha (2 ani). Cei doi și-au început relația după Cupa Mondială de fotbal din 2010, din Africa de Sud.

A fost o săptămână cu adevărat dificilă pentru Gerard Pique, care s-a implicat serios și în referendumul pentru independență din Catalonia, fiind dispus chiar să se retragă din naționala Spaniei.

"Oamenii primesc o mulțime de informații, iar câteodată sunt manipulați. Este o mare provocare pentru mine să încerc să transform această situație creată în jurul meu. Sunt convins că există foarte mulți oameni în Spania care sunt în favoarea independenței Catalaniei. Nu regret nimic din ceea ce simt", a spus fundașul Barcelonei. 

digisport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *