Actualitate

Este ŞTIREA BOMBĂ a momentului. După şapte ani împreună, Shakira şi Pique au luat o decizie neaşteptată. GESTUL care SPULBERĂ orice bănuială

Povestea de dragoste dintre fotbalistul Barcelonei şi cunoscuta cântăreaţă a fost invidiată de toţi, din exterior aceasta părând a fi relaţia perfectă. În ciuda acestui fapt, în ultimele săptămâni o serie de dezvăluiri din media iberică a pus sub semnul întrebării relaţia.

Concret, Gerard Pique şi-ar fi cumpărat o casă în Barcelona, unde locuieşte singur, scrie La Republica. Nu este vorba de po pauză, ci de o ruptură produsă de faptul că Shakira nu a ţinut cont de relaţie în ultima perioadă. Ea a fost implicată total în promovarea noului ei album şi pregătirea pentru turneul ”El Dorado World Tour”, iar fundaşul catalanilor şi-a exprimat în mai multe rânduri nemulţumirea. Cum vedeta din Columbia nu a făcut nimic pentru a ţine cont de opinia mult mai tânărului său partener, Pique ar fi luat o decizie drastică.

Un alt argument în favoarea despărţirii ar fi faptul că după ultimul gol marcat, Pique a ridicat doar trei degete în aer în loc de patru, cum obişnuia să facă de obicei. Acesta ridica patru degete, câte două la fiecare mână, simbolul acestui gest fiind faptul că atât el, cât şi Shakira, sunt născuţi pe 2 februarie, dar la diferenţă de 10 ani (cântăreaţa din America de Sud este mai în vârstă).

Evident, media din Vest s-a interesat de veridicitatea acestor informaţii care îi dau pe cei doi despărţiţi. Conform sursei citate, ambii au refuzat să comenteze. Dacă povestea nu ar fi fost reală, ce sens avea să nu faci lumină în legătură cu subiectul, se întreabă spaniolii?

Shakira și Pique și-au început relația după Cupa Mondială de fotbal din 2010 din Africa de Sud, iar astăzi sunt părinții a doi copii: Milano, în vârstă de 4 ani, și Sasha, de 2 ani. 

digisport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *