Timpul.md

Ultima oră 14 Septembrie 2017 | 07:23

Ești student la IT? Înscrie-te gratuit la cursul DevOps

În fiecare săptămână apar noi gadgeturi şi soluţii IT care ne fac viaţa mai comodă. Aplicaţiile vin să anticipeze necesităţile utilizatorului, iar orice problemă de funcţionare se rezolvă rapid, uneori fără să ne dăm seama.

Acest lucru este posibil datorită dezvoltării de noi practici şi moduri de organizare a echipelor în cadrul companiilor IT. Vorbim despre DevOps (Development + Operations), un fenomen tot mai des întâlnit în mediul IT, care, datorită automatizării proceselor, permite dezvoltarea şi livrarea de software mult mai rapid. Rezultatul implicării specialiştilor DevOps sunt mai puţine bug-uri, mai multe livrări, mai puţine căderi de sistem şi rezolvarea foarte rapidă a problemelor, în cazul în care acestea apar.

Cursul se va desfăşura în laboratorul dotat de Endava de la USM (blocul IV, etajul 4), începând cu 9 octombrie 2017. Înscrierile la curs (CV sau scrisoare de intenţie) sunt deschise până pe 2 octombrie la adresa de email: DevOPS_Course@endava.com.

Endava este o companie privată de servicii IT cu peste 16 ani de experiență în colaborarea cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie, sau comerț și transporturi. Prin intermediul soluțiilor Digital Evolution, Agile Transformation şi Automation, Endava îşi susține clienții în a îmbunătății experiența utilizatorilor, dar şi a deveni mai flexibili şi eficienți.

Endava are peste 3.900 de angajați în locații din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare din România, Moldova, Macedonia, Serbia, Bulgaria și Columbia. Concomitent cu investiția în parteneriate pe termen lung cu clienții, Endava a realizat importanța oferirii unor oportunități de carieră motivante pentru angajați și a reușit astfel să se afirme ca unul dintre cei mai buni angajatori pentru cei mai talentați profesioniști IT.

Sursa: Diez.md


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus