Timpul.md

Actualitate 17 Noiembrie 2019 | 12:37

Eugen Tomac: „Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova”

Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova. Este opinia exprimată de europarlamentarul Eugen Tomac, într-o postare pe Facebook, după ce Guvernul a căzut.

„Maia Sandu a demonstrat că nu poate înghiți un compromis politic la nesfârșit și se pregătește de campania electorală de anul viitor, atunci când, în calitate de lider al opoziției, va putea să-l înlăture din fruntea statului pe actualul președinte prorus Igor Dodon” , a scris politicianul.

În opinia lui Eugen Tomac, Maia Sandu a dat dovadă astăzi de viziune și a făcut ce trebuie în momente de criză politică pentru Republica Moldova.

„A făcut pact cu diavolul, pentru a-l scoate din viața politică pe Plahotniuc, care ținea în mod absurd Republica Moldova în izolare. Așa s-a creat guvernul susținut de socialiștii proruși și partidele proeuropene”, a menționat europarlamentarul Eugen Tomac.

„Era momentul unei resetări. Guvernul a plecat, pentru că Maia Sandu nu avea altă șansă de a-și păstra credibilitatea în viața politică din R. Moldova. Nu putea accepta o reformă în termenii propuși de Dodon, al căruia unic scop era impunerea controlului politic asupra Justiției. Vorba populară, “Lupu își schimba părul, dar năravul, ba”, a adăugat Tomac, care a mai subliniat că „Dodon rămâne un politician care nu face altceva decât să îl înlocuiască pe Plahotniuc în încercarea de a controla statul”.

http://tv8.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus