Timpul.md

Moldova 16 Octombrie 2020 | 07:08

„Expertul” Valeriu Pașa: „România n-a reușit să-și creeze instrumente proprii de soft power în Moldova, în afară de bețivi care vin și se îmbată în fiecare bar în Chișinău și urlă că sunt ofițeri SIE”

Valeriu Pașa, „expert în dezinformarea Rusiei” a oferit un interviu pentru portalul pressone.ro unde face mai multe afirmații denigratoare la adresa României. 

Pressone: Are România vreo strategie de comunicare pentru Republica Moldova, în așa fel încât să contracareze efectul propagandei ruse?

V.Pașa: Declarații multe, mereu. Foarte multe declarații și intenții, mai ales după ce vin politicienii români pe aici sau demnitarii, trag cinci pahare de vin de Ziua Unirii, se pupă și se cuprind cu ăștia de aici de la Chișinău și zic că da, domnule, să facem!

Și acolo se termină tot. Cum le trece mahmureala de a doua zi, le trec și intențiile mărețe de a face ceva. 

(...)

V. Pașa: Sau șmecheri care tot așa se îmbată și spun că sunt ofițeri SIE și între timp s-au pricopsit cu bani lucrând pentru toți corupții. Unii lucrează acum chiar pentru Dodon, și tot zic la toată lumea că sunt ofițeri SIE.

România și-a dat cu stângu-n dreptul cât a putut la chestiile astea, și ar fi greșit să nu recunoaștem lucrul ăsta. Deși nu e nimic super complicat de făcut.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus