Timpul.md

Actualitate 26 Iunie 2021 | 07:58

Fanii PAS către Maia Sandu: Nu avem nevoie de Unire! Agresiunea României este rușinoasă și inadmisibilă

 

Pe grupurile interne ale Partidului Acțiune și Solidaritate circulă un mesaj viral venit de la o doamnă care acuză România de agresiune și îi cere doamnei președinte Maia Sandu să oprească campania pentru Unirea cu România.

„Doamna Președintă! Țin să semnalez că din România s-a început o campanie agresivă înspre unire. Noi, avem în joc democrația! Avem probleme mari de a rezolva. Pare că România are aceleași interese ca și Rusia. Cu mai mulți moldoveni și moldovence am constat că agresiunea din partea României este rușinoasă și inadmisibilă.

Suntem bombardați cu mesaje private și cu sondaje unde te întreabă dacă vrei unirea și ca opțiuni sunt: da sau mai aștept. Vă rugăm să cereți României respect pentru Moldova și pentru independența Republicii și a cetățenilor Republicii Moldova. Noi suntem un stat recunoscut, independent la nivel internațional! Dacă România nu își caută de treburile ei vom strica rău relațiile. Vă mulțumim!”, notează o doamnă care iubește statalismul Republicii Moldova.

Acum așteptăm și o reacție din partea doamnei președinte Maia Sandu, având în vedere că susținătorii săi susțin teza moldovenismului statalist și a Moldovei independente.

 
Trolii PAS - NKVD-iștii 2.0. Spunem Maia, ne referim la partid, spunem partidul ne referim la Maia

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus