Actualitate

Farmacia Familiei – învingătorul concursului “Marca Comercială a Anului 2019”

Grija pentru sănătatea familiei. Farmacia Familiei, o companie cu tradiție!

Cum e să fii un nume de succes în domeniul tău? Cum să te menţii pe poziţia de lider?

Întrebări dificile, care implică răspunsuri simple – calitate, inovații, valori și grijă față de clienți. În cei peste 15 de ani de activitate „Farmacia Familiei” a optat să fie modelul de referinţă în domeniul sănătăţii şi frumuseţii, prima opţiune a clienţilor/partenerilor şi angajatorul preferat de către specialiști.

După ani de muncă asiduă nu au întârziat să apară şi laurii. Lista premiilor obținute de compania noastră confirmă aprecierea clienților pe care îi mulțumim pentru încredere. Printre cea mai recentă performanță se numără şi Premiul Mare – Mercuriul de Aur, la concursul „Marca comercială a anului”, categoria Responsabilitate Socială.

Recunoașterea clienților noștri este criteriul cel mai valoros de care conducem în activitatea noastră. Aprecierea dumneavoastră ne obligă să muncim cu și mai multă perseverență și dedicație. Vă mulțumim că sunteți partenerii noștri fideli și promitem să fim la nivelul așteptărilor Dvs și în continuare.

La moment Farmacia Familiei numără 180 de filiale pe întreg teritoriul Republicii Moldova, 80 farmacii în Chișinău și 100 farmacii în alte regiuni ale țării. Cei peste 1 000 de angajați ai rețelei Farmacia Familiei asigură buna funcționare a întregului mecanism.

Misiunea brandului, Farmacia Familiei este să contribuie la creșterea calității vieții oamenilor, printr-o gamă largă de produse, prin servicii și sfaturi profesioniste, într-un mod plăcut și accesibil.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *