Horoscop

Fecioarele astăzi sunt indispuse şi confuze. Vezi aici horoscopul tău

Taur (21.04-21.05)

Vi se modifică programul pe neaşteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveţi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă, care vă ajută într-o afacere. Vă sfătuim să nu luaţi hotărâri la nervi. Evitaţi speculaţiile financiare!

Gemeni (22.05-21.06)

Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi astăzi, pentru că puteţi să vă loviţi de obstacole neprevăzute. De dimineaţă s-ar putea să vă încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteţi evita.
Amânaţi activităţile dificile, care necesită o concentrare intensă!

Rac (22.06-22.07)

De dimineaţă sunteţi hipersensibil şi agitat, nu vă simţiţi în apele dvs. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că nu aveţi un contact prea bun cu realitatea. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din jur!

Leu (23.07-22.08)

S-ar putea ca în prima parte a zilei să aveţi mici probleme în cămin. Vă recomandăm să le trataţi cu calm. Un gest tandru sau o vorbă bună vă poate ajuta să evitaţi o ceartă. Financiar nu staţi prea bine, dar fiţi optimist! Banii vor apărea când veţi avea nevoie.

Fecioară (23.08-21.09)

Dimineaţă sunteţi obosit şi confuz, cu un simţ practic scăzut. Evitaţi să luaţi decizii importante! Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult şi să vă limitaţi la activităţi de rutină.

Balanţă (22.09-22.10)

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie, prilej cu care obţineţi un câştig neaşteptat. Aveţi tendinţa să riscaţi prea mult. Vă recomandăm să fiţi mai prudent şi să nu vă forţaţi norocul. Ar fi bine să asculaţi sfaturile unei femei mai în vârstă.

Scorpion (23.10-21.11)

Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolva totul, foarte uşor. Fiţi mai realist, ca să nu aveţi surprize neplăcute! Vă sfătuim să aveţi grijă ce spuneţi, pentru că riscaţi să jigniţi o persoană mai în vârstă. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere!

Săgetător (22.11-20.12)

S-ar putea să fiţi dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum aţi fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteţi petrece clipe plăcute alături de persoana iubită. Vă recomandăm să vă odihiţi.

Capricorn (21.12-19.01)

Deşi aveţi multă treabă, ar fi bine să mai reduceţi ritmul în care munciţi. În prima parte a zilei sunteţi tentat să cheltuiţi cam mult. Încercaţi să fiţi mai prudent! Faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care poate intra în viaţa dvs. sentimentală.

Vărsător (20.01-18.02)

Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, pentru că aveţi tendinţa să vă grăbiţi. Astăzi sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi problemele importante. Ar fi bine să vă faceţi o listă de priorităţi. Încercaţi să vă organizaţi cât mai bine timpul!

Peşti (19.02-20.03)

Deşi cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneţi. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale şi să nu începeţi afaceri. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental şi în relaţiile cu persoanele mai în vârstă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *