Timpul.md

Actualitate 9 August 2017 | 11:56

FLASH / Alertă în Paris! O mașină a intrat într-un grup de militari. „A fost un act intenționat”

Alertă în Paris! Cel puțin șase militari au fost răniți, după ce au fost loviți de o mașină. Șoferul a reușit să fugă de la fața locului, fiind acum căutat de autorități. Mai multe echipaje au intervenit la fața locului, operațiunea fiind în desfășurare.

ACTUALIZARE 10.45: O operațiune de amploare este în desfășurare pentur a da de urma șoferului, dar și a vehiculului său marca BMW. În acest timp, primarul suburbiei franceze a declarat că „nu are nicio îndoială” că a fost vorba despre un act intenționat.

„Este o agresiune odioasă”, a declarat primarul din Levallois-Perret, Patrick Balkany.

O operaţiune a poliţiei este în curs, iar oamenii legii caută în prezent suspectul, care a fugit de la locul faptei, şi automobilul său, marca BMW.

Incidentul a avut loc într-o suburbie a capitalei franceze, în Levallois-Perret din nord-vestul Parisului. Din primele informații, se pare că șferul a reușit să fugă de la fața locului. Niciunul dintre ei nu a suferit însă răni grave, iar viața lor nu este în pericol.


Franța se află în stare de alertă în urma atacurilor teroriste care au avut loc în Paris, în noiembrie 2015. 130 de oameni au fost uciși în urma mai multor atacuri coordonate, cele mai multe dintre victime aflându-se în sala de concerte Bataclan. De atunci, mii de militari au fost desfășurați pe teritoriul Franței. 

liberatatea.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus