Timpul.md

Sport 10 Noiembrie 2020 | 11:43

Forma slabă a lui Griezmann, pusă pe seama Barcelonei și a căpitanului echipei: "E un club bolnav, iar Messi e împăratul"

Eric Olhats, fostul agent al lui Antoine Griezmann, a lansat un atac dur la adresa Barcelonei și a lui Leo Messi. Acesta susține că forma slabă prin care trece internaționalul francez se datorează exclusiv clubului catalan și căpitanului de pe Camp Nou.

Nu este niciun secret că Antoine Griezmann se chinuie să-și regăsească forma care i-a convins pe catalani să plătească 125 de milioane de euro pentru transferul său de la Atletico Madrid, în 2019. În acest sezon, campionul mondial s-a "remarcat" mai mult cu ratările sale, reușind doar două goluri pentru Barcelona. În total, francezul are 57 de partide jucate pentru Barcelona, în care a marcat 17 goluri și a reușit cinci assist-uri.

Fostul agent al lui Griezmann, Eric Olhats, a pus lipsa de eficacitate a atacantului din Hexagon pe seama atitudinii Barcelonei față de el și a modului în care a fost tratat în vestiar, încă de la sosirea pe Camp Nou, luându-l în colimator pe Leo Messi: "Clubul e bolnav, nu el. Anul trecut, când Antoine s-a transferat, Messi nu a vorbit deloc cu el, nu i-a pasat mingea. I-a creat o adevărată traumă și i-a încetinit adaptarea.

Acest lucru a lăsat semne evidente. Asta, plus neînțelegerile de la nivelul conducerii, care au dus la demisia președintelui, faptul că Barcelona a încasat opt goluri de la Bayern Munchen și schimbarile a trei antrenori, au creat o atmosferă proastă în jurul său", a spus Olhats, pentru Sport Witness.

Fostul agent al lui Griezmann: "Messi nu a văzut cu ochi buni mutarea lui Antoine"

Eric Olhats a continuat tirul la adresa Barcelonei și a lui Messi, spunând că atitudinea argentinianului în afara terenului lasă de dorit și că decizia de a pleca în vară nu a fost decât o parte a planului său de a-și reconsolida poziția de "rege" pe Camp Nou.

"Messi are un punct de vedere în legătură cu orice la Barcelona. Este și împărat și rege, și nu a văzut cu ochi buni venirea lui Antoine. Atitudinea sa e deplorabilă și a arătat-o. Mereu l-am auzit pe Griezmann că nu are nicio problemă cu Messi, dar niciodată din partea argentinianului.

Pentru mine, Messi a spus că vrea să plece doar pentru a vedea ce rol mai are în echipă, cu privire la jucătorii care vin și pleacă. Până la urmă a rămas. Clasic Messi! Pe cât de bun e pe teren, pe atât de rău e în afara lui. Barcelona suferă de o vreme, a fost un cancer în acel club, care a lăsat urme", a adăugat Olhats.

Griezmann, pe picior de plecare de la Barcelona? Depay a bătut palma cu gruparea catalană

Forma slabă a lui Griezmann i-a făcut pe suporterii catalani să-l compare cu Arda Turan, fotbalist legitimat la Barcelona între 2015 și 2020. Venit tot de la Atletico, turcul ajuns acum la 33 de ani a fost considerat o mare dezamăgire pe Camp Nou. Turan are cifre mai bune decât Antoine Griezmann. Mijlocașul turc are, în 55 de meciuri, 15 goluri și 11 pase decisive, față de cele 17 goluri și 5 assist-uri ale francezului, în 57 de jocuri.

Eventuala despărțire a internaționalului francez de Barcelona a fost readusă în discuție odată cu vestea iminentului transfer al lui Memphis Depay, de la Lyon. Atacantul de 26 de ani nu este fericit în Franța şi îşi doreşte ca mutarea să se concretizeze în această iarnă. Barcelona a bătut deja palma cu Depay în privinţa detaliilor contractuale, scriu catalanii de la Sport, iar în ianuarie vor fi redeschise negocierile cu Lyon.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus