Timpul.md

Ultima oră 2 August 2017 | 09:00

FOTO / Încă un stadion de cinci stele în România? „Sper să vină și rândul nostru”

Se pregătește construirea unei noi arene de lux în România. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, susține că există un proiect depus la Compania Națională de Investiții și că bănățenii așteaptă aprobarea.

Se pare că noua „bijuterie” va avea o capacitate de până la 42.000 de locuri, iar suma care va fi investită nu va depăși 50 de milioane de euro.

"Există proiectul unui stadion nou la Timişoara. Peste tot, stadioanele au fost construite de Compania Naţională de Investiţii cu bani de la bugetul de stat. Mai puţin cel al CFR-ului.

Sper să vină şi rândul Timişoarei. E un proiect cu un stadion de 42.000 de locuri, dar nu ne supărăm nici cu unul de 30.000 de locuri dacă le convine mai mult aşa celor de la CNI", a spus Robu pentru prosport.ro.

Actualul stadion ”Dan Păltinișanu” a fost ridicat în anul 1963 și este folosit în prezent de două echipe - ACS Poli Timișoara și ASU Poli Timișoara.

Robu așteaptă ca acest proiect să fie privit cu ochi buni de cei de la Compania Națională de Investiții pentru ca ulterior să ajungă să fie finanțat pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic cu detaliile de execuție.

digisport.ro 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus