Timpul.md

Actualitate 18 Iulie 2017 | 15:42

FOTO VIDEO. Un Hotel bântuit din România, vândut la licitație

Hotelul Decebal (fost Franz Iosif) din Băile Herculane, construit în 1865, este scos la licitație de către ANAF. Prețul de pornire este de 5,65 de milioane de lei fără TVA. Suprafața desfășurată a clădirii este de 7.070 de metri pătrați și, conform site-ului primăriei Băile Herculane, ascunde o comoară romană păzită de o fantomă, scrie Profit.ro.

Hotelul scos la vânzare aparține unei firme din Timiș, iar Fiscul vrea să recupereze de la aceasta două milioane de lei.

Conform site-ului primăriei Băile Herculane, în topul celor „10 hoteluri bântuite”, realizat de America Tours în perioada 2010-2011, la poziţia a patra, se găseşte Hotelul Decebal din Piaţa Hercules, prezentând fantoma unei femei, imortalizată de un cuplu de turişti.


O legendă locală spune că sub fundaţia Hotelului Decebal, vechi de 150 de ani, s-ar ascunde o comoară romană, păzită de această fantomă, pentru a-i ţine departe căutatării de comori.

Hotelul are patru niveluri, demisol, parter și două etaje.

Licitația va avea loc pe 25 iulie, la sediul Administrației pentru Contribuabili Mijlocii constituită la nivelul Regiunii Timișoara, informează Profit.ro. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus