Social

Furnizorul de apă din capitală anunţă sistări temporare

Potrivit SA „Apă-Canal Chişinău” luni începând cu ora 9.50 şi până la ora 19.00, este posibilă deconectarea apei pe strada Socoleni, 21. Sistările vor fi efectuate în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”.

Din aceleaşi motive, luni şi marţi pe străzile Drumul Bâcului, Viilor, Sfatul Ţării, Alexei Mateevici şi Ştefan cel Mare din Ghidighici ar putea fi sistată alimentarea cu apă între orele 10.30 şi 19.00.

La fel, în perioada 11-22 aprilie, este posibilă sistarea alimentării cu apă şi a altor străzi din Ghidighici. Ca urmare a lucrărilor planificate de către „Gas Natural Fenosa”este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă. Sistările vor avea loc pe străzile: N. Gribov, B. Glavan, I. Soltîs, Ştefan cel Mare şi Comuna din Paris, în intervalul 9.30-19.00.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificaţi. Pentru informaţii suplimentare consumatorii sunt îndemnaţi să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *