Social

Gardianul unei banci din capitala a murit la locul de munca

Medicul-coordonator al Serviciului de Urgenta din capitala, Eufalia Negreata, a comunicat jurnalistilor ca barbatul, de 54 de ani, activa in calitate de sef al pazei Bancii „Energbank”. Duminica, el se afla in tura cand a acuzat dureri in regiunea inimii si hipertensiune arteriala. Echipele de medici de pe doua ambulante, inclusiv reanimarea, au luptat minute in sir pentru viata barbatului, dar acesta s-a stins in ciuda eforturilor medicilor. In anamneza, barbatul avea mai multe afectiuni cardio-vasculare.

In subsolul unei case cu multe etaje de pe str. Izmail a fost gasit in stare grava un barbat cu identitatea necunoscuta, de aproximativ 30-35 de ani. Barbatul avea semne de violenta. Echipajul de pe ambulanta a constatat ca in urma agresiunii, barbatul a suferit trauma cranio-cerebrala, comotie cerebrala si coma de gradul 2. El a fost internat la Spitalul de Urgenta, iar politia a preluat cazul in vederea stabilirii circumstantelor acestui caz si identificarii agresorilor.

Un barbat, de 40 de ani, cu dereglari psihice, si-a aplicat o rana injunghiata de cutit in regiunea hemitoracelui pe stanga, reusind sa se impunga in regiunea osului sternului. Adus la spital, acesta demonstra medicilor ca in locul in care a impuns cutitul, in mod normal, nu trebuia sa fie os. La ora actuala barbatul se afla la spital.

Duminica, ambulantele din capitala au inregistrat 756 de chemari, inclusiv la 93 cazuri de viroze acute, 8 cazuri de gripa, 58 cazuri de traumatism, 3 ictusuri cerebrale, 7 sindroame coroniane acute si 12 nasteri.

Dupa info-prim.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *