Actualitate

Guvernul Romniei da unda verde

Guvernul Romaniei a aprobat proiectul de Lege pentru ratificarea Acordului privind micul trafic la frontiera, incheiat cu R. Moldova, urmand ca Executivul roman sa ceara Parlamentului de la Bucuresti dezbaterea acestuia in procedura de urgenta, dupa ce premierul moldovean s-a interesat de stadiul in care se afla Acordul.

„Solicitam procedura de urgenta la Parlament pentru ca am avut o discutie cu premierul moldovean, domnul Filat, si era si dansul interesat de stadiul acestui Acord, asa incat putem sa ii transmitem ca este in acest moment la Parlament si, practic in doua saptamani, pana la sfarsitul sesiunii parlamentare, poate fi aprobat de ambele Camere”, a declarat premierul in exercitiu al Romaniei, Emil Boc, la sedinta Executivului roman.

El a precizat ca, in cazul in care Acordul este ratificat de Parlamentul Romaniei in acest an, acesta ar putea fi operational in prima parte a anului viitor.Ministrul Justitiei de la Bucuresti, Catalin Predoiu, a declarat ca Executivul va trece la implementarea tehnica a proiectului si la eliberarea documentelor-standard.

Dupa NewsIn
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *