Actualitate

HOROSCOP // Mai multe zodii vor fi implicate în conflicte

Berbec: Dimineață, lipsa banilor vă determină să amânați o călătorie în interes personal, ceea ce va afectează relațiile cu partenerul de viață. Vă îngrijorează starea de sănătate a unui membru mai tânăr al familiei – un copil sau un frate mai mic. Să dați dovadă de mult calm.

Taur: Starea de melancolie vă poate afecta relațiile sentimentale. Aveți mari șanse de reușită în activități casnice: curățenie, reparații, mutat mobilă etc. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție persoanelor vârstnice din familie.

Gemeni: Dorința de a vă întâlni cu prietenii va face să lipsiți cam mult de acasă. Nu este exclus să aveți o discuție cu partenerul de viață. Să vă organizați timpul în așa fel încât să nu neglijați relațiile sentimentale. Temperați-vă nervozitatea!

Rac: Discuțiile cu persoana iubită vă irită, iar starea de nervozitate vă poate afecta relațiile sociale. Vă sfătuim să vă exprimați clar și să nu evitați comunicarea. Ar fi bine să vă mai temperați orgoliul. Sfaturile unui prieten de încredere se pot dovedi foarte folositoare.

Leu: Este posibil să aveți un conflict cu o persoană mai în vârstă din familie. Tensiunile se pot aplana foarte ușor, cu o vorbă bună. Fiți mai atent la ce spuneți, mai ales că astăzi sunteți mai vorbăreț că de obicei! După-amiază s-ar putea să primiți o veste bună, legată de o afacere.

Fecioară: Relațiile sentimentale pot avea de suferit dacă refuzați să mergeți într-o vizită la rude. Partenerul de viață nu este de acord că un eșec în afaceri poate fi un motiv pentru a rămâne acasă. Să vă limitați la activități de rutină 


Balanță: 
În prima parte a zilei s-ar putea să vă ieșiți din fire și să vă certați cu o persoană apropiată din cauza banilor. Merită să faceți un efort și să vă păstrați calmul. Astăzi este recomandat să evitați activitățile care necesită capacitate de concentrare și să amânați deciziile importante în plan profesional sau în afaceri. N-ar strica să vă odihniți mai mult.

Scorpion: În prima parte a zilei este posibil să fiti indispus din cauza că aveți dificultăți de concentrare. Eastrolog.ro vă recomandă să amânați deciziile importante. Ar fi bine să acordați mai mult timp odihnei și relaxării, mai ales prin activități în aer liber. Spre seară este posibil să vă întâlniți cu o persoană apropiată cu care nu v-ați văzut de mult timp.

Săgetător: Este posibil să vă simțiți obosit și să deveniți necomunicativ, cu riscul să tensionați relațiile cu cei din jur. Chiar dacă sunteți indispus, ar fi bine să acordați mai multă atenție partenerului de viață și să nu refuzați dialogul. În a două parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea sugera o idee excelență peentru activitatea profesională sau pentru afaceri. Eastrolog.ro vă sfătuiește să nu vă grăbiți să luați o deczie.

Capricorn: Azi ați putea avea tendința de a deveni impulsiv. Vă sfătuim să vă cântăriți bine fiecare afirmație, atât în plan profesional cât și în relația cu persoană iubita. Ar fi bine să amânați deciziile în ceea ce privește investițiile și să evitați călătoriile în interes personal. Că să puteți face față acestei perioade agitate în plan profesional, ar fi bine să nu neglijați odihna.

Vărsător: În prima parte a zilei s-ar putea să fiți indispus și să nu vă purtați corect cu persoana iubită. Există riscul să provocați o ceartă. Vă sfătuim să amânați deciziile importante în plan profesional și întâlnirile cu prietenii. Spre seară este posibil ca o rudă mai în vârstă să va solicite sfatul sau ajutorul într-o problemă de sănătate.

PeștiS-ar putea să aflați că în scurt timp va trebui să faceți o călătorie în interes profesional sau de afaceri, spre nemulțumirea partenerului de viață. Eastrolog.ro va recomandă să va păstrați calmul, chiar dacă sunteți indispus. Astăzi nu este indicat să luați decizii în ceea ce privește investițiile sau cumpărarea unor obiecte de valoare.

Timpul.md






Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *