Horoscop

Horoscop 1 martie 2017

Berbec – Horoscop 1 martie 2017

De departe vin azi cele mai frumoase veşti şi cele mai utile informaţii, că atare îndreaptă-ţi atenţia spre alte localităţi sau ţări străine, spre cunoştinţele tale de la distanţă, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele. Nu te preocupă de lucrurile mărunte din jurul tău, ci priveşte dincolo de graniţele lumii în care trăieşti. Dacă pleci la drum, va fi o călătorie de succes, de parcă toate vor merge strună de la plecare până la sosire. Orice ieşire din casă poate fi de bun augur, deci nu stă în acelaşi loc: schimbă un pic traseul tău obişnuit casă-serviciu şi retur, pentru că pot apărea surprize plăcute.

Taur Horoscop 1 martie 2017

Te ocupi de un proiect care consumă mari resurse de timp şi energie, dar a venit vremea unei alegeri. Nu poţi continuă pe aceeaşi cale că înainte, ci ar fi nevoie de o atitudine diferită. Momentan, eşti un pic cam obosit, nu prea ai starea potrivită pentru a schimbă lucrurile, preferând să le duci mai departe în acelaşi stil. Nu ai curajul să alegi acum altă cale, dar fii totuşi pregătit pentru o modificare! Chiar dacă o mai amâni, tot va veni ziua în care va trebuie să schimbi direcţia, dar poţi folosi acest răgaz pentru a trece în revista nivelul la care ai ajuns şi să revizuieşti strategia pentru ceea ce va urmă.

Gemeni Horoscop 1 martie 2017

Nimic nu e veşnic, mai ales lucrurile frumoase de care sufletul tău are nevoie, că atare azi trebuie să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri care, o vreme, ţi-a adus bucurie, linişte, armonie. Că e despărţirea de cineva drag sau că trebuie să laşi în urmă o etapă care a însemnat enorm pentru ţine, simţi că ceva se rupe în interiorul tău. Nu trebuie să te cramponezi de ce a fost, lasă lucrurile să evolueze, pentru că, în golul rămas, va veni ceva nou, la fel de important pentru suflet. Uită şi aşteaptă cu optimism noutatea!

Rac Horoscop 1 martie 2017

Veştile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar, dacă te-ai preface că nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai uşor peste efectele lor negative. Afli lucruri triste despre prieteni care suferă, care trec prin momente dificile în cuplu, despre eşecuri profesionale. Deşi nu sunt ale tale, personal, nu poţi rămâne de piatră fără să reacţionezi cumva la tot ce auzi, dar încearcă să nu te încarci de aceste energii negative. Nu-i poţi ajută, nu poţi prelua pe umerii tăi ceea ce îi chinuie pe alţii, deci tot ce poţi face e să rămâi detaşat şi să accepţi că… aşa e viaţă!

Leu Horoscop 1 martie 2017

Este o zi a emoţiilor extreme, căci poţi trece de la fericire la disperare într-o clipă. Sau invers: acum eşti jos, lipsit de orice speranţa, şi apare că din senin un miracol care te propulsează direct în vârf. Nu privi lucrurile că şi cum nu mai pot fi modificate, pentru că surprize pot apărea oricând şi te poţi trezi în faţă unei masive răsturnări de situaţie. Nici fericirea nu rămâne veşnică, nici suferinţă nu ţine la nesfârşit, că atare trebuie să fii conştient că poţi cunoaşte ambele fete ale medaliei în aceeaşi zi: şi sus, şi jos, dar aşa e viaţă: un montagne russe continuu!

Fecioara Horoscop 1 martie 2017

Munceşti cu pasiune, pentru că te ocupi de un proiect care are şi implicaţii financiare excelente, dar şi un sentiment de satisfacţie interioară. Când lucrezi cu plăcere, e clar că şi rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins că ceea ce te aşteaptă la final va aduce fericire în suflet, dar şi bani în cont. Merită efortul, oricât de greu poate părea, şi cum eşti suficient de bine motivat, nu contează cât va mai dura până se vor vedea efectele. Important e că ai garanţia că la capăt te aşteaptă ceva minunat!

Balanţă Horoscop 1 martie 2017

Te comporţi că un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza. Tot ce promiţi tu devine fapt imediat, pentru că nu stai pe gânduri, ci pui osul la treaba, fie că e în beneficiul personal, fie al altora. Ai ceva de oferit lumii, sfaturi bine documentate, o mâna concretă de ajutor, un obiect palpabil de care cineva se poate folosi cu succes, că atare contribuţia ta e mai mult decât teoretică. E una care se vede şi care poate stă la temelia multor reuşite de care tu sau alţii te vei bucură.

Scorpion Horoscop 1 martie 2017

E o bucurie să te afli în compania oamenilor tonici, care te vor molipsi şi pe ţine de bună dispoziţie. Alătură-te imediat aventurii la care aceştia te invită, pentru că va transformă ziua într-o activitate foarte interesantă care va va încarcă bateriile. Nu păstra această zi pentru somn, odihnă sau lene casnică, ci caută să ieşi undeva alături de aceste persoane, pentru că împreună veţi avea o zi de milioane! Îţi face bine prezenţa lor, deoarece privesc viitorul în aceleaşi nuanţe că şi ţine, stimulându-va unii pe alţii.

Săgetător Horoscop 1 martie 2017

Azi ai putea întâlni o persoană sau ai putea citi o carte sau pur şi simplu primeşti, pe cine ştie ce cai, un mesaj care te va pune pe gânduri. Stand şi analizând rostul acestor informaţii, aprofundând prin şi mai mult studiu cele tocmai aflate, vei descoperi că pot deschide o cale nouă de ascensiune pentru ţine, ducându-te, pas cu pas, mai aproape de misiunea ta pe lume. Nu privi superficial ceea ce îţi apare azi în cale, fie că sunt oameni, simboluri, cuvinte sau idei, ci stai şi chibzuieste ce vor ele să-ţi spună! Pune mâna pe o carte: vei găsi acolo un paragraf care da răspunsul întrebării tale actuale!

Capricorn Horoscop 1 martie 2017

Nu eşti deloc în apele tale, preferi să fii lăsat singur şi aproape că respingi gesturile de afecţiune de la cei din jur. Unii nu înţeleg de ce te comporţi aşa, dar azi vrei să pui preţ doar pe propria ta persoană, fără că nimeni să te bată la cap. Doreşti linişte, izolare, tăcere, că atare eşti în stare să opreşti telefoanele şi să nu discuţi cu nimeni. Cei dragi îţi vor respectă nevoia de linişte, pentru că ei ştiu că aşa îţi încarci tu bateriile, dar nu lasă pesimismul să te copleşească.

Vărsător Horoscop 1 martie 2017

Prea te laşi influenţat de atmosfera sumbră din jurul tău, dacă ai nimerit printre oameni singuri, bolnavi, cu probleme. Dar nu: tu nu te alături suferinţei lor, nu această e atitudinea potrivită pentru ţine! Tocmai de aceea ai apărut tu în calea lor, pentru a le oferi căldură, încredere, susţinere, pentru a le ridică moralul şi ai să vezi ce uşor îi scoţi şi pe ei din depresie. Fii alături de ei, deschide-ţi inima, braţele şi urechea către ei, pentru că aşa vor vedea că nu sunt singuri în lupta cu problemele. Un simplu zâmbet la final sau chiar un suspin adânc după discuţia cu ţine vor fi un semn că ţi-ai atins scopul: acela de a-i ajută să se elibereze de povara pe care o au pe suflet.

Horoscop 1 martie 2017 Peşti

Dacă ai nevoie de un sfat avizat legat de o situaţie complicată în care te afli, caută pe cineva cu mai multă experienţă de viaţă, care e acolo să-ţi deschidă mintea şi inima. Că e un duhovnic cu care ai o relaţie specială, că e un părinte care te-a înţeles întotdeauna corect, că e un consilier care te ascultă şi apoi îţi oferă îndrumare, norocul tău e că ai la cine apela chiar şi în cele mai tulburi momente. El vede lucrurile dintr-o altă perspectiva, că atare, dacă tu te simţi rătăcit şi nu găseşti calea, cere ajutorul! Dacă nu găseşti ajutorul într-o formă umană, vorbeşte direct cu divinul din ţine şi vei vedea ce repede se risipeşte ceaţă! Nu ezită, deci, să baţi la uşa potrivită!

Horoscop 1 martie 2017 oferit acvaria.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *