Timpul.md

Actualitate 1 Septembrie 2017 | 07:16

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE 2017: Schimbări majore la început de lună pentru aceste zodii

Trigonul Soarelui cu Luna conferă emoții puternice și o sensibilitate sporită, în special la ideile umaniste. În plan personal, este posibil să apară inițiative realiste, pragmatice, care să conducă la schimbări în bine.

Berbec

Capacitatea de concentrare este foarte bună și vă ajută să rezolvați mai ușor toate problemele. Puteți face planuri de viitor, pentru că aveți idei excelente, pe care vi le apreciază atât partenerul de viață, cât și partenerii de afaceri. Astrologii vă recomandă să ascultați și sfaturile unei persoane cu experiență. Aveți succes în societate și în toate activitățile legate de cămin.

Taur

Aveți posibilitatea să rezolvați o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. În prima parte a zilei s-ar putea să vi se propună o colaborare. Este un context astral bun pentru a consolida relațiile profesionale și personale. Dacă doriți să vă împăcați cu cineva cu care v-ați certat, profitați de acest moment favorabil!

Gemeni

Se anunța o zi destul de dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Sunteți în formă și foarte hotărât, așa că aveți șanse să realizați tot ce v-ați propus. Eventualele dificultăți ar putea să fie de natură financiară. Vă sfătuim să nu vă îngrijorați, fiindcă este o situație trecătoare. Speculațiile financiare, oricât ar fi de tentante, sunt de evitat azi.

Rac

Se pare că sunteți hotărât să faceți anumite schimbări în cămin, dar nu sunteți sigur că partenerul de viață va fi de acord. Puteți realiza tot ce v-ați propus pentru azi, cu condiția să vă stabiliți clar prioritățile. Atenție la tendința de a vă susține opiniile cu încăpățânare! Ar fi bine să țineți cont și de părerile celorlalți.

Leu

Sunteți în formă, atât fizic cât și intelectual, și puteți realiză tot ce v-ați propus. Azi sunt favorizate în special examenele, concursurile și negocierile. Nu se întrevăd probleme deosebite în plan sentimental. Ar fi bine, totuși, să fiți mai atent la problemele partenerului de viață.

Fecioară

Un prieten sau un coleg v-ar putea da o veste surprinzătoare, care vă pune pe gânduri. Dificultățile financiare care v-au îngrijorat în ultima vreme se pot rezolvă mai ușor decât credeți. Astăzi s-ar putea să găsiți o idee ingenioasă. Este o zi favorabilă studiului și relațiilor cu partenerul de viață.

Balanță

Simțul practic și dorința de schimbare vă îndeamnă să puneți la cale o afacere. S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare promițătoare. Puteți lua o decizie realistă, cu condiția să analizați propunerea în detaliu. Nu vă grăbiți să promiteți nimic! Recomandarea strologilor este să vă consultați și cu partenerul de viață.

Scorpion

Se pare că puneți la cale o schimbare importantă în viața dumneavoastră. Nu este exclus să fie vorba despre un proiect ambițios de afaceri. Capacitatea de comunicare este excelentă azi. Sunt favorizate și călătoriile. Vă sfătuim să fiți atent la cheltuieli.

Săgetător

Un proiect de afaceri mai vechi ar putea intra azi într-o nouă etapă. Colegii și prietenii vă pot da sfaturi utile. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor în ceea ce privește locuința. Aveți posibilitatea să rezolvați ușor probleme ale familiei.

Capricorn

În plan profesional, intuiția și pragmatismul vă ajută să rezolvați o problemă complicată. Partenerul de viață v-ar putea surprinde cu un gest frumos sau cu un cadou. Spre seară, puteți petrece câteva ore plăcute în compania prietenilor. Încercați să vă faceți timp și pentru o persoană mai în vârstă din familie!

Vărsător

În plan profesional, colegii și superiorii vă apreciază pentru o idee originală, inovatoare, care ușurează munca tuturor. Aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți azi, cu condiția să vă organizați riguros și să vă stabiliți o listă de priorități. Se pare că situația financiară nu este strălucită, dar nici îngrijorătoare.

Pești

Capacitatea de comunicare este foarte bună. Contextul astral de azi favorizează negocierea contractelor și semnarea documentelor oficiale. Anumite probleme casnice par să nu suporte amânare. S-ar putea să fiți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute pentru o reparație. Puteți să vă bazați și pe ajutorul unei rude mai în vârstă.

Sursă: eastrolog.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus