Horoscop

Horoscop 13 septembrie 2016

Berbec – Horoscop 13 septembrie

Ştii cum se zice: cere şi ţi se va da! A te chinui singur să rezolvi o problema nu e chiar în avantajul tău, pentru că uneori ajunge doar să recunoşti că ai nevoie de ajutor şi acesta vine în cantităţi uriaşe. Există atâţia oameni care deţin cheia la problema care te frământă, dar ori din orgoliu, ori din ruşine, nu ai curaj să apelezi la ei. Ia-ţi inima în dinţi şi sună un prieten: este acolo să sară în ajutorul tău cu bucurie, pentru că aşa îşi întoarce serviciile pe care şi tu le-ai făcut altădată pentru el. Nu e deloc motiv de jenă să ceri, deci fă-o cu încredere că cei care vor fi alături de ţine sunt persoanele potrivite.

Taur Horoscop 13 septembrie

Simţi o mare apăsare pe inima din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu stă să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva. Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inima, dar depinde numai de ţine să accepţi cea ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Gemeni Horoscop 13 septembrie

Ceea ce pare, la prima vedere, un mare impas, se va dovedi a fi de fapt un mare succes, pentru că doar aşa îţi poţi da seama de cât de multe lucruri eşti capabil. Dacă ţi-ar veni toate uşor pe tavă, ai profită de ocazie şi atât, fără să mai înveţi ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apelează la resursele tale cele mai profunde şi îl rezolvi mai bine decât credeai că poţi. Vei fi încântat la final să vezi ce bine s-au aşezat toate, câte atuuri ai în buzunar de care nici nu erai conştient, că atare nu privi eventualele hopuri că pe nişte probe imposibile, ci că pe şanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri şi soluţiile cele mai bune.

Rac Horoscop 13 septembrie

Dacă situaţia devine un pic cam tensionată în jurul tău fără că tu să ai vreo contribuţia la această problema, nu încerca să te lupţi, pentru că agresivitatea lor creşte cu fiecare încercare a ta de a calmă situaţia. Mai bine taci şi înghiţi şi tolerezi totul cu calm, pentru că nu deţii armele potrivite pentru a aplana conflictul. Cineva trebuie să renunţe, iar tu eşti cel mai potrivit în a face compromisuri. Tu nu ai orgolii atât de mari încât să vrei să deţii neapărat victoria acestui conflict, ci preferi
să te retragi şi să-i laşi pe cei nervoşi să obţină aparenţă victorie. Fii sigur că cel mai deştept, aici, e cel care cedează şi acela eşti tu!

Leu Horoscop 13 septembrie

Ai ocazia să descoperi sursă problemelor din viaţă ta şi, după ce o descoperi, să te eliberezi de ea cu uşurinţă. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci caută iluziile după care te-ai ghidat, făţarnicii care ţi s-au băgat pe sub piele, pistele false pe care ai mers înainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, şi fă curăţenie în viaţă ta. Eşti atât de exigent şi de pregătit de acest proces de purificare, încât nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepţi nimic din ceea ce înainte te-a păcălit şi ai acceptat să facă parte din viaţă ta, gata să dai afară minciună, iluzia, himerele, visele imposibile.

Fecioara Horoscop 13 septembrie

Fii mai atent la cheltuieli, trece-ţi în revista bugetul, că să fii sigur că iei cele mai prudente decizii. Eşti într-o pasă cam risipitoare, parcă nu ai ieşit încă din spiritul vacanţelor şi dai cu bani în stânga şi-n dreapta mult prea uşor. Ai avea nevoie de un sfat experimentat, de la o persoană mai chibzuită în privinţa banilor, care să-ţi arate că banii nu trebuie aruncaşi la primul impuls, ci eşti la un început de an nou în care fiecare leu contează. Ai să înveţi tu până la urmă cât de important e să-ţi administrezi banii cu cap, pentru că banii se duc uşor, dar se fac extrem de greu, gândeşte-te la lungă lista de cheltuieli care te aşteaptă şi mai închide şi tu robinetul!

Balanţă Horoscop 13 septembrie

Priveşti lumea cu o combinaţie de sentimente, pentru că nu poţi spune foarte clar dacă ai deplină încredere în oameni, sau ar mai fi unele semne de întrebare cu privire la energia pe care o degajă. Poţi reacţiona diferit în funcţie de anturaj, pentru că nu toată lumea trebuie tratată suspicios şi rece, dar nici nu trebuie iubita necondiţionat. Trebuie să îţi adaptezi modul de a comunica şi de a te apropia de ceilalţi în funcţie de intuiţie, pentru că ai tu un fler al tău care te ajută să-ţi dai seama uşor ce fel de om ai în faţă: unul care merită apreciat pentru ceea ce reprezintă sau unul are trebuie ţinut la distanţă pentru că nu e chiar bunătatea întruchipată?

Scorpion Horoscop 13 septembrie

Iubirea cere răbdare, deci nu pretinde de la persoană iubita să-ţi ofere tot ce are de oferit uite-aşa, din prima. Intră în această relaţie, sădeşte ceea ce se va ridică între voi şi întreţine această minunată investiţie până la roadele cele mai frumoase. Eşti într-o relaţie care are toate şansele să-ţi dăruiască enorm, dar nu trebuie nici să sări peste etape, nici să aştepţi miracole peste noapte, ci să te implici trup şi suflet cu convingerea că toate vin la timpul potrivit. E o relaţie demnă de laudă, dar nu aştepta să ajungi repede la un anumit tel: şi călătoria până acolo face parte din frumuseţea relaţiei.

Săgetător Horoscop 13 septembrie

Inima ta zâmbeşte mulţumită, de parcă s-a aranjat exact aşa cum ai vrut tu o serie de aspecte care ţi-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Ai motive de satisfacţie deplină, pentru că orgoliul tău este măgulit, căci soluţia la care s-a ajuns a fost una demult indicată de ţine. E o plăcere – uşor maliţioasă ce-i drept – să le spui altora că aşa le-ai spus şi tu cândva, dar nu au vrut să te asculte. Acum au ajuns, finalmente, la părerea ta şi e normal să jubilezi. Nu le mai ţine predici acum, mulţumeşte-te cu ideea că ai avut dreptate şi că ţi se recunoaşte într-un final superioritatea.

Capricorn Horoscop 13 septembrie

Nu te simţi în stare să faci faţă disputelor aprinse în jurul tău astăzi şi preferi să stai în banca ta, dar, oricât de tolerant ai fi, oricât de dornic de armonie şi pace, tot îţi va sări şi ţie la un moment dat ţandăra. Sunt subiecte mult prea interesante că să stai pe margine, că atare vei rezistă tu cât vei rezistă fără să te implici, dar tot vei deschide gură să-ţi exprimi punctul de vedere, diametral opus celor deja vehiculate în competiţia începută. Dacă ai putea să taci, ar fi perfect, pentru că ceilalţi nu vor înţelege corect opiniile tale şi s-ar putea să se alieze împotriva ta. Tăcerea e de aur… în unele situaţii!

Vărsător Horoscop 13 septembrie

Prietenul la nevoie se cunoaşte, aşa se spune, şi azi vei descoperi că aşa şi este! Ai pe cineva alături exact când ai mai mare nevoie de sprijin, de o vorba bună, de un sfat, pentru că cel care îţi sare astăzi în ajutor a trecut şi el printr-o situaţie similară şi te înţelege cel mai bine. Ascultă părerea să, pentru că îţi vorbeşte din experienţă proprie, căci nu-i este deloc străină situaţia prin care treci tu, el a găsit demult soluţia la problema de faţă şi merită să-i urmezi îndrumările, pentru a nu pierde şi tu timp preţios cu experimente inutile. El îţi transmite direct soluţia salvatoare: urmeaz-o!

Peşti Horoscop 13 septembrie

Te preocupă deja altă direcţie, dar nu te poţi concentra asupra ei până nu duci la capăt ce ai început. Fă un efort să termini ce ai început, că să te poţi elibera de sarcini restante şi mai apoi să te poţi dedică noului plan care s-a născut în mintea ta. Nu încerca să le duci pe ambele simultan, pentru că nu vei reuşi să te concentrezi eficient şi într-o parte şi în altă, că atare aici trebuie să depui cele mai mari eforturi, în a te ambiţiona să te ocupi de planul care se apropie de sfârşit şi a-l duce la îndeplinire, că după aceea să fii complet liber pentru altceva.

Horoscop 13 septembrie 2016 oferit de Acvaria.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *