Actualitate

HOROSCOP 20 AUGUST 2017 // O zodie are mare noroc la bani

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ţine sub control atitudinea ta un pic cam agresivă care nu va fi interpretată corect de cei din jur, chiar dacă e modul tău de a te ridică pentru cine ştie ce nedreptăţi, chiar dacă e că o revoluţie personală prin care vrei să te eliberezi de un blocaj care te-a ţinut pe loc, ai grijă totuşi în ce direcţie canalizezi această criză de furie. Ai putea da peste oameni şi mai nervoşi, şi mai agresivi, şi mai războinici, şi din confruntarea celor două tabere la fel de puternice e greu de crezut că va ieşi ceva bun. Unii te văd că pe un rebel care nu ţine cont de nimic, nici de reguli, nici de limitări, dar e dreptul tău să te ridici pentru ceea ce îţi doreşti.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Conflictele dintre generaţii se pornesc de la orice, dar noroc că eşti tu acolo că să-i aşezi la masă tratativelor şi a-i ajută – sau obligă – să ajungă la un compromis. Adevărul poate fi undeva la mijloc, de aceea e nevoie de un arbitru imparţial aşa că ţine pentru a judecă la rece situaţia şi a oferi o soluţie care să mulţumească ambele tabere. Sigur există o cale de mijloc de care pot profită şi unii şi alţii, dar, pentru că fiecare o ţine pe a să, nimeni nu o găseşte. De aceea eşti tu de faţă, pentru a oferi o idee salvatoare acceptabilă, reciproc avantajoasă, pe cale amiabilă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Lucruri care nu mai aduceau nimic nou în peisaj par dintr-o dată să dea semne de revigorare, înfloresc sub ochii tăi, renasc speranţa în inima ta şi eşti încântat de perspectivele promiţătoare care se văd la orizont. Depune pasiune chiar şi în cele mai banale lucruri, nu pretinde doar evenimente ieşite din comun, pentru că bucurii poţi primi şi din direcţii complet neaşteptate. Mulţumeşte-te cu mărunţişuri şi acordă-le şi lor atenţie, fără a aştepta doar evenimente sclipitoare. Monotonia poate fi şi ea sursă de fericire!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu te baza pe sfatul pe care ţi-l oferă astăzi un amic, deoarece nu prea e în cunoştinţă de cauza. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorba aruncată în vânt, care nu se bazează nici pe studiu, nici pe experienţă. E doar o părere, fără să analizeze situaţia în profunzime, de aceea ar fi mai bine să n-o priveşti că pe litera de lege. Mâine s-ar putea să-şi dea seama că a greşit şi să încerce să dreagă busuiocul cu o glumă, dar pentru ţine ar putea fi prea târziu. Nu te încrede în cei care promit multe din prima, pentru că ei nu ştiu cât de complicată e situaţia.

Leu (23 iulie – 22 august)

Întâlneşti exact persoană de care aveai nevoie pentru a-ţi oferi o viziune imparţială din afară. El vede lucrurile detaşat, de pe margine, fără implicaţii sentimentale şi cântăreşte situaţia corect. Te poţi baza întru totul pe sfatul oferit de acesta şi pe concluzia pe care o extrage la rece, şi dacă mai pui şi în practică soluţia oferită de el, ai numai de câştigat. Toate revin la normal şi se reinstalează echilibrul şi calmul peste situaţia care te stresa la maximum. De unde se vede câtă nevoie ai uneori de o părere avizată din afară!

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Joci un rol important în mediul în care te afli azi, de parcă tu ai fi capul tuturor acţiunilor, generatorul de idei sau descoperitorul celor mai bune soluţii. Ţi se recunoaşte astfel superioritatea în plan intelectual, pentru că ai acumulat multe informaţii pe care iată, ai acum ocazia de a le arată şi a le valorifica la maxim. Poţi să fii mândru de ţine, şi mai ales să fii mulţumit că lumea ascultă şi urmează sfaturile tale. Eşti cu un pas înaintea celor care te urmează întocmai, pentru că tu ştii exact ce trebuie făcut şi nu vei ezită să-ţi expui punctul de vedere cu argumente raţionale bine susţinute.

Balanţă (22 septembrie – 22 octombrie)

Te simţi bine printre tineri, printre oameni cu spirit liber care se mai simt copii, încă, în adâncul sufletului lor. Şi tu te comporţi la fel, de parcă n-ai avea nicio grijă, şi cu o atitudine atât de pozitivă, de tonică, de optimistă, totul merge că pe roate. Zâmbeşte, glumeşte, simte-te liber să faci orice, pentru că numai aşa vei ajunge mai repede la rezultatele visate. Ai noroc să atragi alături de ţine oameni care îţi seamănă şi care reuşesc să privească viaţă că pe o provocare plăcută, nicidecum că pe o povara. Cu un zâmbet pe chip şi în inima, toate evoluează spre bine!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Totul pare să stagneze într-o zona ternă şi lipsită de strălucire, dar nu te îngrijora. Nu toate evoluează în ritm alert, nu toate ajung repede acolo unde doreşti, ci mai treci şi prin astfel de zone lipsite de acţiune şi de dinamism. Consideră-le hopuri obligatorii pe parcursul anumitor proiecte, când, tocmai pentru că nu se mai întâmplă nimic spectaculos, poţi privi mai atent la ce se petrece. Ai răbdare, vei depăşi acest punct mort şi, după aceea, vei reintră în circuit cu forţe proaspete, dar nu te îngrijora din cauza acestor hopuri. Ele te mai trag un pic de mânecă, atunci când te aprinzi prea tare.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Când primeşti de la cei din jur atâtea semne de apreciere la adresa ta, capeţi mai mult curaj de a duce mai departe ce ai început. Practic, primeşti exact energia şi motivaţia de a termină un proiect care a evoluat foarte bine iar de dragul celor care au arătat că au încredere în ţine, îţi aduni şi ultimele forţe pentru a pune punctul final. Ai cu ce te laudă, lasă modestia la o parte şi arată-le tuturor ce a ieşit din mâinile tale şi de ce ai fost capabil. Nu a fost un succes facil, ai muncit mult că să ajungi aici, iar rezultatul merită expus lumii. Vei primi felicitări: le meriţi!

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Încearcă să schimbi ceva în modul de a judecă o situaţie prin care ai mai trecut şi altădată. Din obişnuinţă, menţii acelaşi ton critic şi autoritar, când mult mai bine ar fi să devii mai îngăduitor, mai diplomat, că să nu judeci aspru situaţii care nu sunt deloc atât de grave pe cât par. Fii tu cel tolerant, coboară tonul şi încearcă să schimbi ceva în modul de a comunica, pentru că nu merită să fii un judecător atât de aspru. Problema de faţă are cai de rezolvare mai paşnice şi mai amiabile, nicidecum critici sau pedepse atât de severe, deci încearcă să aşezi inima pe primul loc.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă singur nu ştii ce trebuie făcut într-o situaţie complicată, calcă-ţi pe mândrie şi acceptă ajutorul sincer al celor care îţi stau alături, ai la cine apela, la nevoie, deci nu e nicio ruşine să recunoşti că nu ştii, nu poţi, nu ai cu ce. Cere sfaturi de la cei care au trecut prin situaţii similare şi nu te încăpăţâna inutil să te descurci de unul singur, când există sigur cineva alături care deţine soluţia care ţi se potriveşte perfect în cazul de faţă. Ai putea rezolva mult mai repede problema care te frământă dacă ai întreba un prieten, dar cel mai greu e să recunoşti că există o problema, totuşi.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Se adună multă lume în jurul unui eveniment de care toţi sunt cumva interesaţi şi eşti şi tu chemat să te alături acestui colectiv. E că o sărbătoare comună, că o adunare în jurul unui eveniment important la care fiecare îşi aduce cumva contribuţia. Se simte un aer proaspăt în acest mediu, dialogul merge că uns şi e o plăcere pentru toată lumea să între în legătură unii cu alţii, să dialogheze, să colaboreze. Orice activitate colectivă, în care se pune preţ pe reciprocitate şi cooperare poate fi de succes, deci alătură-te celor care gândesc că ţine.

romaniatv.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *