Timpul.md

Actualitate 25 Octombrie 2017 | 06:15

HOROSCOP, 25 octombrie 2017. Tensiuni în relația de cuplu pentru nativii acestor zodii

Cuadratura Luna-Marte poate provoca probleme de comunicare şi o stare generală de irascibilitate. Într-un astfel de context astral este recomandat să ne păstrăm calmul, să fim toleranţi cu punctele de vedere ale celorlalţi şi, indiferent de dificultăţile întâmpinate, să încercăm să vedem partea plină a paharului.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 BERBEC

Ar fi bine să nu va faceţi un program foarte precis pentru azi, fiindcă pot surveni evenimente neaşteptate care va obligă să va modificaţi programul de mai multe ori. Este posibil să faceţi câteva drumuri scurte în interes profesional şi să ajungeţi acasă cu întârziere, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Numai cu calm şi tact puteţi evita o ceartă.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 TAUR

În prima parte a zilei este posibil să fiţi irascibil şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu prietenii şi cu membrii familiei. Se pare că ideile dumneavoastră nu sunt primite de cei din jur aşa cum v-aţi aşteptat. Probabil că nu reuşiţi să le prezentaţi într-un mod clar, care să le scoată în evidenţă meritele. Este recomandat să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoană iubita şi cu un membru mai în vârstă al familiei.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 GEMENI

În prima parte a zilei s-ar putea că superiorii să va reproşeze întârzierea unei lucrări de care sunteţi răspunzător. Chiar dacă întârzierea are cauze obiective, pentru a-i convinge pe şefi va sfătuim să va păstraţi calmul şi să va susţineţi cauza cu date şi argumente concrete. Pentru a rezolva totul mai repede şi mai uşor, ar fi bine să apelaţi la ajutorul unui coleg cu experienţă.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 RAC

Se pare că va dedicaţi tot timpul unei afaceri sau lucrări deosebit de importante şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţia cu partenerul de viaţă. Că să nu va alegeţi cu reproşuri, ar fi bine să îi explicaţi situaţia în amănunt. Relaţiile cu prietenii nu par să aibă de suferit, chiar dacă îi cam neglijaţi şi pe ei. Ar fi bine să ţineţi cont de faptul că aveţi nevoie de relaxare, cu atât mai mult cu cât parcurgeţi o perioada intensă în plan profesional.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 LEU

Se pare că o problema financiară va nelinişteşte de ceva timp. Unul dintre prietenii dumneavoastră are experienţă în domeniu şi v-ar putea da un sfat foarte bun. Sub influenţă contextului astral al zilei, relaţia cu partenerul de viaţă ar putea fi tensionată din cauza unei simple neînţelegeri. Totul se poate rezolva foarte uşor, cu condiţia să discutaţi cu calm şi răbdare.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 FECIOARA

Se pare că astăzi nu prea sunteţi în apele dumneavoastră şi puteţi deveni uşor irascibil. Persoană iubita v-ar putea da o veste nu foarte plăcută. Sfatul astrologilor este să nu reacţionaţi imediat, fiindcă azi orice discuţie poate să degenereze repede în ceartă. La locul de muncă sau în afaceri nu se întrevăd probleme deosebite.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 BALANŢă

Capacitatea de comunicare a Balanţelor ar putea fi diminuată astăzi. Prin urmare, este recomandat să evitaţi întâlnirile importante. De asemenea, ar fi bine să amânaţi activităţile delicate, care necesită atenţie şi concentrare. Va sfătuim să acordaţi mai mult timp familiei şi căminului.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 SCORPION

S-ar putea să aflaţi că în curând va trebui să faceţi o călătorie în interes profesional, care va cam încurcă planurile şi îl indispune pe partenerul de viaţă. Discutaţi totul cu maximum de calm şi înţelegere, pentru că azi riscul de a se ajunge la ceartă este mai mare decât de obicei! Seară este posibil să va viziteze prieteni dragi, în compania cărora va puteţi destinde.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 SĂGETĂTOR

La locul de muncă este posibil să aveţi un randament scăzut azi, din cauza dificultăţilor de concentrare. Aveţi însă posibilitatea să lămuriţi o neînţelegere între colegi. Fiţi atent la predispoziţia către irascibilitate, indusă de contextul astral de azi, şi încercaţi să daţi dovadă de diplomaţie în relaţia cu partenerul de viaţă! Seară, o vizită la prieteni ar fi o idee bună.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 CAPRICORN

Se pare că începeţi ziua plin de entuziasm şi intenţionaţi să începeţi un proiect nou. Aveţi şanse mari de reuşită dacă nu va grăbiţi şi sunteţi foarte atent. S-ar putea să revină în actualitate o problema pe care nu aţi rezolvat-o complet cu câteva zile în urmă. Azi puteţi să va bazaţi pe intuiţie mai mult decât de obicei.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 VĂRSĂTOR

Este foarte posibil să aveţi dificultăţi de comunicare şi există riscul să apară neînţelegeri cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Astrologii va recomandă să amânaţi activităţile care necesită atenţie şi putere de concentrare. Relaţia cu persoană iubita ar trebui să fie armonioasă, dar n-ar strică să petreceţi mai mult timp împreună.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2017 PEŞTI

Este posibil că azi să nu fiţi în cea mai bună formă, aşa că va recomandăm să nu va asumaţi responsabilităţi noi. Ar fi bine să va limitaţi la activităţi simple, de rutină. Partenerul de viaţă este dispus să va ajute să depăşiţi mai uşor această perioada dificilă. Nu refuzaţi dialogul! Se pare că aveţi nevoie de mai multă odihnă.

Sursă: eastrolog.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus