Horoscop

Horoscop 27 octombrie 2015. Gemenii îşi pun lacăt la gură

Nu e prima oară când ai trăit aşa ceva, ai mai avut câteva momente similare mai demult, deci ajunge doar să priveşti înapoi cu atenţie. Fără nostalgii, fără regrete, fără emoţii negative, ci cu maximă luciditate, pentru a putea descoperi soluţia la problema ta actuală. Adu-ţi aminte cum ai rezolvat problema atunci şi repetă reţeta. Ai învăţat la timpul potrivit care e calea cea mai bună.

Taur

Nu te lasă învins de critici sau de reproşurile care vin către ţine pe diverse tonuri. Ai alături de ţine oameni nervoşi, puşi pe ceartă, şi tu intri în colimatorul lor de la te miri ce. Dar nici tu nu eşti prea blând sau prea amabil, ci sări şi tu la atac, pe de o parte pentru a-ţi apară punctul de vedere pe care ceilalţi îl judecă, şi pe de altă parte şi pentru că ai un aş în mânecă ce merită folosit pentru o victorie totală. Cu cât tonul lor devine mai agresiv, cu atât devii şi tu mai bătăios, pentru că nu suporţi să-ţi spună alţii ce să faci.

Gemeni

Deşi nu suporţi să taci când ai avea atâtea să spui, de dată această îţi pui singur lacăt la gură, conştient că tăcerea e, de dată această, de aur, deci cea mai bună abordare. Poate te afli în preajma unei persoane care acaparează toată discuţia şi nu-ţi mai găseşti şi tu loc să spui ce ai în minte, sau poate celălalt stă la panda să te prindă cu cea mai mică greşeală că apoi să te pună la index. Ajungi la concluzia că soluţia cea mai bună, în această situaţie, e să rămâi cuminte în banca ta, reprimandu-ţi toate vorbele. Aştepţi să ţi se dea cuvântul altădată!

Rac

Creativitatea şi imaginaţia ta sunt la cote maxime, şi tot ce iese acum din mintea ta e de calitate, demn de mândrie. Spune ce ai în gând, pentru că merită arătat, folosit, valorificat. Poate fi un nou început într-o direcţie care va construi, pas cu pas, ceva de care vei fi încântat la final. Ce-i drept, nu se ridică nimic peste noapte, dar, cel puţin acum, contează foarte mult felul cum iei startul: cu încredere, cu entuziasm, cu optimism, plin de energie. Nu te lasă până nu ajungi la roadele visate: eşti pe drumul cel bun!

Leu

Eşti implicat într-o acţiune care se clădeşte etapă cu etapă, dar acum simţi că te apropii cu paşi mari de momentul de maxim, când vei vedea şi roadele acestui efort. A fost un proces de lungă durata în care ai investit tot ce ai avut tu mai bun, dar eşti mândru de rezultate. Ai curajul să vorbeşti şi altora cu ceea ce ai construit, pentru că nu a fost nici uşor şi nici rapid, ci a necesitat lungi etape de pregătire, de acumulare de informaţii, şi abia la final de muncă propriu zisă. Eşti mulţumit de ceea ce a ieşit din mâinile şi din mintea ta şi ai curajul să vorbeşti lumii că un om matur, care ştie ce face şi ştie ce spune.

Fecioara

Te bucuri din plin de această zi şi ai tendinţa de a extinde starea de bine şi de bucurie pe toate planurile cu care te confrunţi. Cât timp menţii această atitudine optimistă, luminoasă, strălucitoare, toate par mult mai uşoare. Zâmbeşte orice ar fi, păstrează-ţi tonusul acesta vesel şi pozitiv, chiar dacă te ocupi de lucruri mărunte, pentru că succesele acestei zile depind în totalitate de capacitatea ta de a te menţine optimist clipă de clipă. Nu te abate de la starea de bine şi vei vedea ce bine se aşează toate!

Balanţă

Oboseală îşi spune cuvântul şi, oricât te-ai strădui tu să duci mai departe un proiect început, acesta pare să fi încetinit încât nimic nu se mai mişcă. În astfel de momente cel mai bine ar fi să iei o pauză, să nu insişti să duci mai departe un plan care nu se mai urneşte. O vreme, te poţi ocupă de altceva şi după aceea îl vei putea continuă de unde a rămas cu alt tonus. Acum totul stă pe loc, stagnează enervant de mult, dar poţi folosi acest timp la altceva, lăsând pe linie moartă acţiunea respectivă. Nu ar merge orice i-ai face.

Scorpion

Bazează-te în totalitate pe feelingul tău, pe intuiţie, pe ceea ce simţi în adâncul sufletului, pentru că nu te înşeală! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile şi dincolo de aparenţe, că atare vei simţi de la o poştă dacă un om e bun sau e rău, dacă o acţiune are sau nu şanse de izbândă, dacă sensul în care mergi duce undeva. Lasă-te complet pe seama acestor simţăminte cu totul aparte, pentru că ele îţi vor transmite exact ce trebuie să faci. Nu cere păreri sau sfaturi de la alţii: tu eşti propriul consilier perfect!

Săgetător

Iubirea nu cere doar declaraţii pompoase şi aprinse, ci poţi demonstra celui drag ce simţi pentru el şi prin fapte concrete. Vei şti să-i arăţi ce simţi pentru el, nu doar să-i declari cu surle şi trâmbiţe, că atare partenerul ar trebui să aprecieze mai mult la ţine gesturile mature, înţelepte, răbdarea şi toleranţă cu care tratezi relaţia, şi nu neapărat vorbele dulci sau cadourile scumpe. Dacă doar asta aşteaptă de la ţine, înseamnă că nu va aprecia niciodată modul matur şi lucid cu care îi arăţi că vrei să clădeşti ceva de perspectiva.

Capricorn

Nu te grăbeşti, nu dai nimic peste cap, ci reuşeşti să te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fără a dezechilibra nimic. Dai dovadă de o armonizare perfectă cu condiţiile din jurul tău şi nu ceri nimic din ceea ce nu poţi obţine. Faci totul cu calm, cu cap, cu răbdare, fără a pretinde rezultate imediate, şi te implici trup şi suflet în ceea ce ai început. Eşti un exemplu de echilibru şi toleranţă, de răbdare şi luciditate, pe care ar merită să-l urmeze şi alţii. Tu taci şi faci, nu pretinzi nici roade imediate, nici imposibilul şi nici nu pierzi controlul. Îţi manageriezi perfect resursele proprii.

Vărsător

Nu reuşeşti să te faci înţeles foarte bine, pentru că ai tendinţa de a lua lucrurile mai mult în glumă, iar unii nu agreează prea tare umorul tău. Fă un efort să laşi la o parte atitudinea asta jucăuşă care nu lasă o impresie tocmai bună asupra ta, dându-le altora senzaţia că te joci tot timpul, că eşti superficial, că nu iei nimic în serios sau că vorbeşti în dodii. Concentrează-te mai bine, lasă glumă la o parte, pentru că nu e recomandabilă chiar în orice situaţie. Chiar dacă o faci într-o formă amuzantă, vorbeşte despre ceea ce faci cu argumente solide, că să te înţeleagă lumea corect.

Peşti

Eşti implicat într-un proiect care cere enorm de la ţine. Ai toate resursele necesare pentru a-i face faţă cu brio, că atare implică-te cu tot ce ai şi tot ce ştii, deoarece roadele vor fi demne de laudă. Îţi pui şi mintea serios la contribuţie, şi umărul la treaba, pentru că este un plan care cere de la ţine investiţii imense din toate direcţiile: şi argumente logice, şi atenţie, şi concentrare, dar şi efort fizic susţinut. Dar le poţi face pe toate cu succes, pentru că sunt în joc reputaţia şi renumele tău, scopurile sau visele tale cele mai înalte, deci tragi tare orice ar fi!

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *