Actualitate

Horoscop 28 iunie 2019

Horoscop 28 iunie 2019 Taur
Taurii nu ar trebui să pună mare preț pe bârfele care circulă la locul de muncă sau printre apropiați. Uneori, surprizele vin de unde nu te aștepți, mai ales dacă la mijloc sunt sentimente, iar mulți preferă să-ți țină ascunse intențiile. Nu este de datoria ta să demontezi minciunile și sub nicio formă nu ar trebui să te stresezi din cauza lor, chiar dacă au un sâmbure de adevăr. De altfel, e un semn că procedezi bine atunci când cei din jur devin invidioși.

Horoscop 28 iunie 2019 Gemeni
Gemenii cochetează cu ideea unei povești de dragoste, după un schimb de replici cel puțin interesant cu o persoană atrăgătoare. Deși ar putea părea puțin bizar, nativii din această zodie ar trebui să treacă la acțiune cu îndrăzneală, în special dacă nu au contact zilnic cu această nouă apariție misterioasă. În cel mai rău caz, urmează câteva clipe stânjenitoare și încă o persoană pusă în categoria amicilor care puteau fi iubiți.

Horoscop 28 iunie 2019 Rac
Racii sunt puși în fața unei alegeri dificile, care le-ar putea influența semnificativ destinul. Probleme vor fi în special pentru cei aflați într-o relație de cuplu ce scârțâie. E important de indentificat dacă dificultățile sunt temporare și pot fi rezolvate prin compromis, pentru că, dacă există o nepotrivire de caracter, prea multe lucruri nu se vor schimba.

Horoscop 28 iunie 2019 Leu
Astăzi ai voie să visezi, să dai frâu liber fanteziilor şi să te relaxezi. Cel mai probabil vei termina înainte de prânz tot ce aveai de făcut. Aşa că poţi începe weekend-ul mai devreme. Poţi să mergi la sală, la cumpărături, poţi să aloci mai mult timp familiei sau să faci curăţenie prin casă. Dacă eşti singur, aranjează-te şi ieşi la vânătoare.

Horoscop 28 iunie 2019 Fecioară
Ai o şansă de succes astăzi. Mai ales în chestiuni legate de confort şi distracţie. E posibil să îţi faci noi prieteni, să înlocuieşti echipamente electronice în casă, sau să îţi schimbi look-ul. E o zi perfectă pentru o reformă în plan personal. Poţi să faci confesiuni sau planuri de viitor serioase privind relaţia ta de iubire.

Horoscop 28 iunie 2019 Balanţă
E posibil ca cineva apropiat să se închidă în faţa ta şi asta să îţi producă o emoţie puternică, să simţi cum depresia îţi dă târcoale. Ai putea să primeşti veşti neplăcute şi să nu găseşti suport la oamenii apropiaţi. Nu ai voie însă să te descurajezi dacă ai programate discuţii esenţiale privind viitorul tău profesional sau o prezentare a ultimelor tale idei de afaceri.

Horoscop 28 iunie 2019 Scorpion
Nu judeca astăzi pe nimeni după haină. Orice tentativă de a-ţi face prieteni noi analizându-i după prestigiu va fi sortită eşecului. Nu cere celor apropiaţi să te adore, să te asculte necondiţionat şi să îţi îndeplinească orice capriciu. Există riscul ca o astfel de atitudine să provoace conflicte majore, ceea ce te-ar putea arunca direct în braţele singurătăţii.

Horoscop 28 iunie 2019 Săgetător
Săgetătorul, în această zi, poate fi salvat de o idee sau un proiect neobișnuit. Cel mai probabil, vorbim despre un alt mod de a câștiga bani rapid și ușor. Riscul este acceptabil doar dacă nu contravine legii și nu impune un conflict cu propria conștiință. Seara, nu ar fi rău să acordați o atenție specială membrilor de familie mai în vârstă, prin organizarea unui eveniment în familie.

Horoscop 28 iunie 2019 Capricorn
Capricornul are toate șansele să-şi petreacă această zi ca pe o victorie atât pe plan profesional cât și personal. Singura condiție pentru realizarea tuturor celor de mai sus este suprasolicitarea. Nu vă îndoiți nici pentru un minut că sunteți mai puternici, mai buni, mai vrednici decât toți ceilalți. Seara este recomandată pentru a petrece timpul liber în natură.

Horoscop 28 iunie 2019 Vărsător
Vărsătorul în această zi poate aduce un cadou frumos. Este posibil să vorbim despre un cadou valoros, cum ar fi bijuterii, mașini, antichități, bunuri imobiliare. De asemenea, cineva va putea să înceapă o poveste de dragoste incredibil de frumoasă sau să întoarcă dragostea unui fost partener într-o relație. Pasiunea în cuplul este reanimată dintr-un motiv neaşteptat.

Horoscop 28 iunie 2019 Pești
Peştii astăzi pot simţi o mica tulburare, comparând progresul lor cu realizarile altcuiva. Dacă se efectuează astfel de comparații, crește probabilitatea unei căderi nervoase sau apariţia depresiei. În timpul zilei, nu una, ci mai multe șanse de succes pot apărea simultan. Principalul lucru este să acționezi. Nu sunt binevenite experimente în dragoste, căutarea unui stil nou sau restricții severe în dietă. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *