Actualitate

Horoscop 6 octombrie 2016

Berbec 
Vei reusi sa imbini perfect utilul cu placutul in activitatile de care te ocupi astazi, dar intr-un final te vor satisface mai mult roadele materiale decat satisfactia muncii implinite. Aici isi spune cuvantul latura ta materialista, deoarece esti mai motivat de eventualele castiguri financiare decat de bucuria pe care o citesti pe chipurile celor carora iti dedici eforturile. Nu ajunge un zambet sau un multumesc, oricat de sincere ar fi, ci vrei sa si primesti ceva in schimb.

Taur 
Sfatul tau face bine unei persoane care a alunecat spre depresie. Are impresia ca nimic nu-i mai merge, ca bate pasul pe loc, dar tu esti un exemplu demn de urmat care arata ca orice impas de acest fel e doar o provocare menita sa scoata la iveala resursele fiecaruia. Cu rabdare, totul e posibil. Si tu ai trecut prin asta si s-a rezolvat totul cu bine, deci ofera-i sfaturile tale intelepte, pentru ca te bazezi pe experiente proprii asumate cu bine. Daca face ca tine, totul va fi mai usor, dar momentan e intr-o pasa proasta si are tendinta de a respinge ajutorul tau.

Gemeni 
Ai grija la tonul ridicat si la atitudinea critica pe care o abordezi astazi, pentru ca poate fi sursa supararilor unei persoane dragi. Desi te cunoaste foarte bine, se simte jignita de criticile tale, pentru ca nu le merita. Daca ai suparat pe cineva cu o astfel de manifestare agresiva, recunoaste-ti vina si fa un pas spre impacare. O explicatie logica i-ar da mai multe detalii despre motiv nervozitatii tale atunci cand ai declansat disputa si te-ar putea intelege.

Rac 
Planurile pe care le-ai pregatit in cele mai mici detalii impreuna cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere. Posibil sa fi intervenit un impediment, dar care poate fi depasit cu brio daca va uniti cu totii fortele, cu mic si mare, in acelasi sens. Ascultati-va unii pe altii, folositi-va de ideile puse la comun, pentru ca aceste oprelisti sunt minore si pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente si aveti cu totii ceva de invatat din ele, dar tot impreuna le veti rezolva.

Leu 
Nimeresti, pur si simplu, intr-un mediu tensionat in care energiile sunt descatusate aiurea, fara un motiv anume. Ai avea mai mult de castigat daca nu te-ai baga in aceeasi oala cu cei din jur, pentru ca tu chiar nu ai nicio legatura cu problemele acestora. Incearca sa zambesti si sa treci mai departe ca si cum n-ar fi nimic, pentru ca atitudinea ta e net superioara. Abordezi o oarecare indiferenta la ceea ce se spune in jur si, cu un dram de umor, ai putea depasi momentul critic fara urmari neplacute. Ce-a fost a fost!

Fecioara 
Atmosfera din camin este cam apasatoare, ori din cauza unui musafir nepoftit care strica tot prin prezenta sa, ori din cauza unor defectiuni casnice de care chiar nu aveai timp in acest moment. E enervant sa umbli acum dupa depanatori, instalatori sau administrator ca sa repari cine stie ce neplaceri tehnice, dar chiar nu poti evita astfel de momente. Totul va reveni la normal destul de repede, dar, pe moment, totul pare un chin iar relatiile dintre membrii familiei se tensioneaza.

Balanta 
Ai mare grija incotro pornesti azi, deoarece esti in fata unei perspective noi, promitatoare, dar care ar putea fi o pista falsa. Cineva urmareste sa te induca in eroare si apeleaza la mijloace mincinoase pentru a te atrage in joc. Tu nu ai nimic de castigat de pe urma sfaturilor sale, dar el da, deci ar fi bine sa deschizi bine ochii si mintea ca sa nu investesti energie si timp intr-un sens care nu duce acolo unde vrei tu. Fii atent la semnalele care vin din diverse directii si care anunta ca cel de langa tine e un pericol pentru interesele tale.

Scorpion 

Esti incurajat sa incepi un proiect nou in cariera, ceva ce ti-ar pune foarte bine in valoare spiritul de conducator, inteligenta, initiativa si curajul. Nu esti singur in acest sens, mai ai alaturi de tine oameni care te vor stimula cum stiu ei mai bine, deci lasa-te influentat de energia lor pozitiva pentru a merge in directia nou deschisa. Totul va evolua foarte bine incat vei ajunge la rezultate excelente in cel mai scurt timp. Poate fi o perspectiva noua in plan profesional sau sansa de a da startul unei afaceri, iar sfaturile pe care le primesti din jur sunt foarte profitabile.

Sagetator 

Primesti o veste despre felul in care ar putea evolua niste evenimente in perioada urmatoare, dar nu esti deloc multumit de ce auzi. Aluneci incet intr-o stare de depresie, de abandon, de neputinta, pentru ca nu exista nimic bun de care sa te poti agata. Nu te mai intereseaza nimic din ceea ce faceai daca nu suna promitator sensul in care te indrepti, ca atare aproape ca esti dispus sa lasi lucrurile sa moara de la sine, fara a mai depune nici un efort. Daca ti-ai recapata un pic speranta, ai gasi in tine si forta de a continua.

Capricorn 
Ai alaturi de tine o persoana care te incurajeaza, iti da incredere in tine insuti, te sustine trup si suflet, deci il poti numi cel mai bun prieten! Te ajuta intr-o situatie care lui ii este deja cunoscuta, a trecut si el prin ceva similar, si nu te lasa sa pierzi timp pretios cautand solutii pe care el deja le detine. Ti le impartaseste cu bucurie si cu atat mai mare e satisfactia sa de a-ti fi de ajutor cu cat vede ca tu chiar ii urmezi sfaturile si indrumarile. De aici se poate lega o relatie de succes, din care ai multe de invatat.

Varsator

Esti in fata unui nou inceput si, ca tot ce-i nou, te entuziasmeaza la maximum. Nu te aprinde prea tare, pentru ca risti sa te dezumfli la primul hop, de aceea trebuie sa-ti gestionezi rational energia si elanul ca sa le folosesti exact atunci cand si atat cat este nevoie. Stabileste-ti o strategie foarte clara ca sa nu pierzi vremea inutil pentru rezultate minore, deoarece ai in fata un scop cu adevarat important care necesita din partea ta o investitie masiva de resurse: ambitie, forta, rezistenta, curaj!

Pesti 
Nu esti lasat sa analizezi in liniste o situatie care se desfasoara intr-un ritm infernal care te irita. Esti obligat sa iei decizii rapide, sa gasesti solutii imediate, or tu ai avea nevoie de putina detasare ca sa fii sigur ca nu ai scapat nimic din vedere. Nu dai randament daca esti presat de termene limita sau de sefi care cer totul gata ieri, daca s-ar putea, dar trebuie sa te organizezi si sa faci putina ordine in minte ca sa faci alegerea optima. Nu ai incotro, trebuie sa fii spontan si rapid in reactii, fara sa iei vreun ragaz de gandire.

Horoscop 6 octombrie 2016 oferit de Acvaria.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *