Horoscop

Horoscop 8 ianuarie 2016

Lupta pentru a te face auzit, pentru că nu sunt decât principii sănătoase şi merită să le scoţi mai mult în lumina. Nu înseamnă că vei face aliaţi sau adepţi, dar măcar îţi urmezi inima şi conştiinţa şi nu te laşi dominat de alţii care nu se folosesc de adevăr şi cinste. Azi ai putea avea câştig de cauza într-o astfel de dispută de idei şi principii, pentru că tu te bazezi numai pe fapte reale, pe bun simt, pe lege, în timp ce alţii le ocolesc.

Taur

Azi ai curaj să-ţi transmiţi gândurile în Univers în mai multe direcţii simultan, de parcă ai avea o legătură directă cu cineva acolo sus care îţi ascultă lista de dorinţe. Nu fi modest, cere mai mult, ai curaj să visezi cât mai multe, şi apoi, odată emise aceste planuri spre cer, crede cu tărie în şansele lor de materializare. Deţii toate resursele să le vezi atinse, dar cel mai important instrument e gândirea pozitivă. Chiar dacă mai încearcă unii să-ţi taie elanul, nici nu-i auzi şi spui că visul tău e deja pe cale să se îndeplinească. Şi aşa e, urmează-ţi visele, aşadar!

Gemeni

Iubeşti frumosul, tot ce provine din şi spre inima ta, şi oferi cantităţi uriaşe de bunătate şi afecţiune celor din jurul tău. La această dorinţa fantastică de a dărui iubire, chiar şi o relaţie nouă e pe cale să se nască acum. O întâlnire cu cineva care te atrage poate evolua foarte repede spre o poveste frumoasă de dragoste, în care investeşti mult, tocmai pentru că vezi că sentimentele sunt reciproce. Dedică-te celor la care ţii cu inima deschisă, convins că şi lor le place ceea ce le dăruieşti, dar că şi ei au multe de oferit înapoi. Iubirea îţi face viaţă mai frumoasă, de aceea o aşezi şi azi pe primul plan.

Rac

Unele lucruri ajung la final, într-o zi, şi nu are rost să rămâi ataşat de cele de demult. Lasă trecutul să se ducă, gata, ce a avut de oferit, e deja amintire şi ai folosit cu succes. Acum contează direcţia spre care te îndrepţi, iar viitorul e de-a dreptul promiţător, numai că nu poţi vedea viitorul dacă tu stai încă blocat în trecut. Deschide poartă care face trecerea dintre ce a fost şi ce va fi şi aşteaptă cu încredere ce are viaţă să-ţi ofere de acum înainte. Se apropie evenimente minunate, care au legătură cu tot ce ai trăit până acum, semn că, bune, rele, evenimentele trecute le-au generat pe cele care urmează. Aşteaptă-le cu interes şi optimism

Leu

Implică-te, apucă-te serios de treaba, pentru că momentul este excelent pentru a da startul unei acţiuni de anvergură. Va atrage şi succes, şi satisfacţii, şi profit, deci merită să-ţi dai tot interesul pentru ceea ce urmează să se nască la orizont. Citeşte, informează-te din cât mai multe surse, caută specialiştii care te pot îndrumă, deoarece nu e un proiect simplu şi nici nu se naşte peste noapte, ci necesită un oarecare efort de documentare din partea ta. Fii sigur că, la nevoia de cunoaştere de care dai dovadă azi, vei da exact peste paragraful, sfatul, informaţia de care ai nevoie pentru a da startul spre această nouă afacere.

Fecioara

Te simţeai nesigur pe ţine, călcai că pe coji de ouă şi aveai un sentiment ciudat că nimic nu e stabil în planurile tale, dar azi vei primi suficiente sfaturi practice şi garanţii care vor alungă starea de incertitudine. Devii din ce în ce mai sigur pe ceea ce faci şi încrederea această te motivează să mergi mai departe cu capul sus, călcând din ce în ce mai ferm şi apăsat, cu senzaţia că mergi în direcţia cea bună. Probabil eşti susţinut de cineva care-ţi diminuează emoţiile şi fricile ce te-au împovărat înainte, şi cât timp eşti sub protecţia sau îndrumarea să, totul merge bine. Lasă teamă deoparte, eşti în siguranţă!

Balanţă

O noutate de zile mari se iveşte la orizont – un câştig nou, un job nou, o colaborare nouă – dar cere şi din partea ta un efort de concentrare pentru a transformă această scânteie abia întrezărită într-o flacăra. Nu te cramponă de detalii şi fleacuri, de aspectele minore de pe parcurs, pentru că nu ele contează, ci concentrează-te la imaginea de ansamblu, la ideea care acum se naşte în mintea ta. Ai mai trecut prin astfel de situaţii, ai deja experienţă, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să construieşti concret ceea ce deocamdată e că un gând undeva în mintea ta. Fii sigur că se vor ivi toate resursele necesare pentru a vedea ideea materializată curând!

Scorpion
Nu te opri doar pentru că, momentan, ai impresia că ai ajuns într-un impas. Ia o pauză, asta da, e bine, dar nu renunţă la planurile tale. După o zi, două, de răgaz, vei vedea lucrurile din nou într-o notă optimistă şi vei duce mai departe ce ai început. Nu te mai uită înapoi cu sentimente de vină, de regret, de îngrijorare cum că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna se poate mai bine, dar mai ai timp încă să schimbi macazul şi să duci planul tău pe alt nivel. O mică schimbare de atitudine, profitând de oportunităţile care se ivesc, vei putea ajunge la ce ţi-ai propus, că atare nu renunţă, nu abandona, nu dărâma ceea ce deja ai clădit. Respiră un pic şi apoi continuă!

Săgetător

Exagerezi cu muncă! Gândeşte-te mai mult la ţine, la liniştea ta, poate chiar la sănătatea ta. Ai atins un nivel de oboseală şi de stres fără precedent, încât ar fi mare nevoie de un concediu. Numai prin odihnă pasivă, nefăcând nimic chiar, sau ocupându-te de activităţi care fac bine sufletului şi spiritului, îţi vei reîncarcă bateriile. Nu te implică în proiecte grele, de anvergură, cu un consum fizic sau mental masiv, pentru că nu vei face faţă. Cum eşti o fire pasională, ai putea depune prea mult zel în ce ai de făcut, dar excesul de zel nu duce neapărat la reuşite, ci poate genera erori şi eşecuri. Las-o mai moale pentru o zi, adună-ţi forţele şi vei continuă altădată. Acum retrage-te un poc din forfota lumii.

Capricorn

Azi primeşti de undeva, nici tu nu ştii de unde, o idee salvatoare care poate rezolva că prin farmec o situaţie care se apropia de final. Ai avut răbdare să ajungi aici şi e de apreciat felul cum ai gestionat situaţia, cu calm, ţinând totul sub control, chiar dacă a durat mult până la rezultate. Soluţiile care se ivesc azi la orizont au rolul de a încheia cu succes o etapă sau un întreg proiect, deci e şi vremea celebrării nivelului atins. Orice final de drum merită sărbătorit, pentru că ai muncit mult pentru el! Dacă tot ai terminat, nu te apucă deja de ceva nou, stai o zi, două, să savurezi victoria şi să te gândeşti la etapă următoare.

Vărsător

Nu te ocupă azi de sarcinile pe care le consideri obligaţii sau datorii, acele îndemnuri care încep cu trebuie să… Dimpotrivă, azi dai randament maxim numai în acţiunile în care depui pasiune, suflet, plăcere de a munci. Poate e vorba de hobby-urile tale sau de activităţi cu o oarecare tentă artistică, deoarece creativitatea e sursă tuturor succeselor zilei. Îţi pui în joc talentele, imaginaţia, resursele tale din zona frumosului şi bunului gust şi dai naştere unor roade demne de laudă. Dacă muncă ta ar primi Likeuri, că pe Facebook, ai adună mii pe parcursul zilei, pentru că ceea ce faci e plăcut ochiului sau inimii.

Peşti

Ai grijă de dragostea ta! Imaginează-ţi că dragostea e un ogor care necesită activităţi obligatorii pentru a da roade: îl ari, îl semeni, îl uzi, îl pliveşti. Aşa e şi cu sufletul, semn că se coace ceva, aici se pregăteşte o recolta minunată, dar nu poate apărea pe un teren neîngrijit, asupra căruia nu te apleci cu grijă şi efort. Stai de vorba cu sufletul tău să vezi ce nevoi are şi oferă-i-le din belşug, pentru că şi roadele spre care te îndrepţi vor fi abundente. Nu uită că muncă ogorului implică şi riscuri, şi vicisitudinile vremii, şi paraziţi… că atare grijă ta trebuie să fie permanentă. Recolta pe care o vei culege cândva merită efortul, chiar dacă durează. 

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *