Actualitate

Horoscop carieră şi bani 15 noiembrie 2018. Câştiguri peste noapte şi o avansare în carieră

Iată previziunile zilei de joi pentru toate semnele zodiacale în parte.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Berbec
Berbecii sunt hotărâţi să-şi aducă visele la viaţă astăzi. Au o stare fizică de invidiat, se fac remarcaţi şi câştigă admiraţia celor din jur.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Taur
Veniturile Taurilor primesc azi o lovitură grea. Pe lângă această veste proastă, au şi mici probleme de sănătate, care trebuie tratate urgent, înainte să se transforme în ceva serios.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Gemeni
Dragi Gemeni, nu vă pierdeţi cu firea astăzi, chiar dacă apar evenimente neprevăzute în programul bine stabilit. Cineva acolo bifează cu plus sau cu minus toate acţiunile voastre, iar mai târziu veţi fi răsplătit ca atare.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Rac
După câteva zile de muncă foarte obositoare, Racii, au prilejul să se relaxeze şi să uite de toate. Exact asta vor face, însă după ce vor rezolva şi ultimele situaţii apărute la serviciu.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Leu
E posibil ca Leii să primească o distincţie, o numire în funcţie sau li se vor mulţumi doar pentru nişte eforturi prelungite. Se pot aştepta la o avansare în carieră.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Fecioară
Dragi Fecioare, aveţi un mare simţ al dreptăţii, sunteţi sociabili, dar apar ceva probleme la locul de muncă. Încercaţi să nu plecaţi urechea la ce spun alţii şi mergeţi înainte orice s-ar întâmpla.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Balanţă
Balantele au noroc pe toate planurile. Mai întâi primesc câteva laude binemeritate, iar situaţia profesională se va schimba, curând, în bine.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Scorpion
Scorpionii nu au deloc timp pentru distracţie. Familia şi locul de muncă îi solicită extrem de mult astăzi, iar riscul unei crize nervoase este foarte ridicat.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Săgetător
Săgetătorii sunt buni comunicatori şi reuşesc să facă bani fără prea mult efort, chiar şi peste noapte. Aşa că diseară trebuie să petreacă alături de prieteni.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Capricorn
Capricornii sunt stresaţi şi încearcă să scape cât mai repede de sarcinile pe care le au. Nu vor să irosească nicio clipă.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Vărsător
Vărsătorii sunt în formă maximă astăzi, dau randamentul aşteptat la serviciu, iar în plan emoţional, reuşesc să-şi spele păcatele din ultima vreme.

Horoscop bani şi carieră 15 noiembrie 2018 Peşti
Peştii sunt cu gândul la weekend, astfel că, din cauza lipsei de concentrare, rezultatele activităţilor NU vor fi cele mai bune.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *