Timpul.md

Actualitate 9 Septembrie 2017 | 07:02

Horoscop de weekend 9-10 septembrie 2017. Fecioarele vor primi o veste neașteptată

Horoscop de weekend 9-10 septembrie 2017. În acest weekend unele zodii se vor concentra asupra schimbărilor. 

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Sunteți plin de idei și dați dovadă de ingeniozitate. Ați putea să demarați o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii. Vă sfătuim să cereți un împrumut de la o rudă înstărită, pentru că aveți șanse reale de reușită. Vă sfătuim să vă faceți bine socotelile, să nu risipiți banii.

Duminică: Dacă vă căutați un alt loc de muncă, puteți fi optimist. Astăzi s-ar putea să fiți ajutat de o persoană mai în vârstă. Oricum, în curând veți fi foarte mulțumit de noul serviciu. Vă sfătuim să nu vă pierdeți răbdarea. Seara mergeți în vizită la un prieten, unde reușiți să vă detașați de problemele din ultimele zile.

Taur

Sâmbătă: O rudă vă oferă un ajutor financiar neașteptat, ca să puteți intra în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, nu ezitați să vă asociați cu un prieten! Vă sfătuim să nu alergați după profituri imediate. Cu răbdare și perseverență, veți reuși.

Duminică: O persoană cu experiență este dispusă să vă destăinuie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Această întâlnire vă stimulează să vă faceți planuri pentru o mică afacere. Vă sfătuim să tratați cu seriozitate responsabilitățile pe care trebuie să vi le asumați. Aveți mari șanse de reușită, cu condiția să nu vă pripiți.

Gemeni

Sâmbătă: Aveți un program foarte încărcat, cu multă alergătură. Vă pregătiți pentru o călătorie importantă, care vă poate ajuta mult pe plan profesional. Vă recomandăm să nu neglijați problemele partenerului de viață.

Duminică: Se anunță o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necăsătoriți să ia o decizie în privința logodnei sau a căsătoriei. Din punct de vedere financiar, nu stați prea bine, dar nu este cazul să vă îngrijorați. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți conta pe rude.

Rac

Sâmbătă: Vă treziți cu chef de călătorie. Vă faceți planuri de vacanță și vă bucurați de susținerea persoanei iubite.

Duminică: Nimic nu vă poate schimba hotărârea de a începe o viață nouă. Vă preocupă ideea de a porni o afacere și ați și început să puneți detaliile la punct. Aveți șanse să vă descurcați cu cheltuieli minime. Nu neglijați odihna, ca să nu aveți probleme cu sănătatea!

Leu

Sâmbătă: Dimineață nu aveți chef de nimic și vă omoară rutina. În a doua parte a zilei aflați că urmează să primiți o sumă importantă. Este posibil să fie vorba despre o moștenire sau vânzarea unei case. Nu vă grăbiți să vă gândiți la cum veți cheltui banii!

Duminică: Aveți mari șanse de reușită într-o afacere. Partenerii vă apreciază capacitățile intelectuale și vă cer ajutorul în probleme delicate. Vă recomandăm să evitați speculațiile, pentru că riscați să aveți de-a face cu autoritățile. După-amiază ar fi bine să nu acționați în pripă.

Fecioară

Sâmbătă: Aflați o veste care s-ar putea să vă schimbe concepția despre acumulările materiale. Este posibil ca șocul acestei vești să vă facă mai sensibil. Nu este cazul să vă lăsați pradă pesimismului. Cu toate problemele pe care credeți că le aveți, puteți reuși atât în afaceri, cât și în societate.

Duminică:Sunteți preocupat de relațiile sentimentale și doriți să faceți schimbări pe acest plan. Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, cu care s-ar putea să legați o prietenie durabilă. Aveți grijă să nu deveniți prea visător! Riscați să lăsați o impresie greșită celor apropiați.

Balanță

Sâmbătă:Invitație la un eveniment monden, o să reluați punțile de legătură cu niște oameni de la care aveți ce învăța și o să refaceți gașca de altădată. E posibil să vă treziți cu o ofertă de lucru din partea unui angajator pe care-l întâlniți la vreo petrecere, într-o excursie.

Duminică: E cineva care vrea să vă vadă, să vă comunice un fapt important, poate fi și o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie, e ceva care o să vă lase muți de uimire. Se poate să vă scoată cineva la o plimbare și să primiți și un cadou, care o să vă meargă direct la inimă.

Scorpion

Sâmbătă:Va invită cineva la o cununie religioasă, la un botez, și o să revedeți oameni dragi cu care o să vă vedeți mai des. E posibil să vă invite cineva să locuiți în alt oraș și să vă găsiți și de lucru pe-acolo, într-o țară străină, poate.

Duminică: Ați putea onora și voi invitația la ziua cuiva din alt colț de țară și să vă întoarceți mâine, dacă drumul vă ia câteva ore bune. Totul e să aveți unde dormi. Grupul de prieteni vine cu o propunere de activitate deconectantă și o să luați și voi parte la o plimbare, la un sport de agrement.


Săgetător

Sâmbătă: E cineva care vrea să vă cucerească și o să reușească dacă inima vă e libera, nu v-a furat-o nimeni și vă și place persoana în cauză. O veste bună, o invitație la o cină romantică, e momentul când s-ar putea să luați o decizie referitoare la viață în doi.

Duminică: O să interacționați cu diverse cunoștințe care vin cu idei de petrecut frumos timpul liber și o să alegeți varianta potrivită cu starea voastră de spirit. E posibil să faceți cunoștință cu cineva care vrea să formați un cuplu, poate chiar să vă întemeiați o familie, o să vedeți ce vrea.

Capricorn

Sâmbătă: Se poate să apelați la banii din cont ca să le pregătiți niște delicatese unor prieteni, rude, fie ele și prin alianță și să stați la taifas până târziu. Poate va invită un prieten la un masaj, la spa, să vă oferiți câteva ore de refacere sau să vizionați un film, o piesă de teatru.

Duminică: Invitație mai de gală, la o lansare, premieră cinematografică sau teatru. Relația sentimentală poate lua o nouă turnură și să fiți de comun acord să vă căsătoriți până la sfârșitul anului.

Vărsător

Sâmbătă:Se poate să-i chemați pe la voi pe niște veri, cumnați, să degustați niște bunătăți preparate de voi, și poate o să puneți la cale un eveniment care va avea loc în curând. E posibil să vină niște musafiri de la drum lung, dacă nu plecați voi pe nicăieri și să petreceți câteva zile minunate împreuna.

Duminică: După mult timp, astăzi reușiți să petreceți duminica în familie. Vă sfătuim să aveți mai multă grijă de sănătatea dumneavostră!

Pești

Sâmbătă: Cei din jur or sa fie incantati de atentia pe care le-o veti acorda, or sa se incarce emotional din energia pe care-o degajati. O sa apara cineva carismatic si care sa va faca sa uitati de vreun esec sentimental, de o perioada de singuratate si-ncepeti o viata noua.

Duminică: Poate o sa va respectati promisiunea facuta celor mici, familiei, sa plecati pe undeva ca sa schimbati aerul, peisajul, sa revedeti niste buni prieteni, rude. Se observa o distractie care va cam scoate banii din buzunar – poate fi o nunta sau vreo aniversare – cu fast – in familie. 

huff.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus