Actualitate

Horoscop, miercuri, 22 august 2018. Berbecii iau o pauză de la conflicte

Horoscop 22 august 2018 – Taur

Ai ocazia de a renunța la gândurile negre și de a le înlocui, dacă vrei, cu unele mai luminoase, în special pe cele care îți creionează viitorul.

Horoscop 22 august 2018 – Gemeni

Ești invitat la revigorare și vei reuși acest lucru prin renunțarea la motivele de tensiune, cele care ți-au adus nori negri pe cer în ultima perioadă.

Horoscop 22 august 2018 – Rac

Este important să te simți protejat de orice fel de lipsuri, dar și mai mult contează cum anume ajungi la această situație. Propria intuiție este cel mai bun ghid al tău.

Horoscop 22 august 2018 – Leu

Ai impresia că trebuie neapărat să turezi motoarele și să faci tot ce nu ai făcut până acum, ca și cum ar fi intrat timpul în sac. Problema e că oboseala te ajunge foarte repede din urmă.

Horoscop 22 august 2018 – Fecioară

Vei avea un moment, pe parcursul acestei zile, când vei face alegerea corectă pentru toți cei implicați într-o anumită problemă. Însă va trebui să o și menții…

Horoscop 22 august 2018 – Balanță

Acum vezi că nu valorează nimic sacul de griji pe care îl duci în spate, ba te mai și descurajează când vrei să te pui serios pe treabă…

Horoscop 22 august 2018 – Scorpion

Un apropiat izbutește să treacă peste zidul pe care l-ai ridicat între tine și restul lumii și va reuși să te determine să dezgheți puțin atmosfera din jurul tău.

Horoscop 22 august 2018 – Săgetător

Sunt posibile noi limitări ale veniturilor, ale alimentație sau ale posibilităților tale de avansare pe plan profesional. La fel de bine pot fi doar zvonuri răutăcioase…

Horoscop 22 august 2018 – Capricorn

Un prieten vine cu o invitație care presupune să ieși din zona ta de confort și să accepți să treci în planul secund, lăsându-l pe el să se evidențieze.

Horoscop 22 august 2018 – Vărsător

Te consideri norocos dacă scapi cu o simplă mustrare dintr-o problemă la locul de muncă sau acasă, în familie, acolo unde situația nu e deloc cum ai vrea tu să fie.

Horoscop 22 august 2018 – Pești

Îi provoci pe unii dintre apropiați, ca să te asiguri că vor accepta să coopereze la un proiect important. Problema e că se pot răzgândi, dacă nu înțeleg foarte bine la ce vor participa, așadar, ai grijă cum explici.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *