Horoscop

Horoscop pentru 17 iunie

TAUR
Încă de dimineaţă sunteţi irascibil şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu prietenii şi atmosfera în familie. Ideile dvs. nu prea sunt acceptate de anturaj.

GEMENI
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi certat de şeful ierarhic pentru că nu aţi finalizat o lucrare la termen. Cu ajutorul unei persoane cu experienţă, reuşiţi să rezolvaţi problema.

RAC
Vă concentraţi întreaga atenţie asupra unei afaceri promiţătoare şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Partenerul de viaţă vă reproşează că neglijaţi familia.

LEU
Este posibil să vă confruntaţi cu probleme de natură sentimentală, care vă indispun şi vă cam descurajează. După o discuţie cu persoana iubită, reuşiţi să clarificaţi neînţelegerile.

FECIOARĂ
Sunteţi iritat şi nu reuşiţi să vă stăpâniţi nervozitatea din cauza unei veşti neplăcute pe care o primiţi de la persoana iubită. Riscaţi să provocaţi dispute verbale cu cei din jur.

BALANŢĂ
Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi este indicat să evitaţi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Acordaţi mai multă atenţie problemelor pe care le au membrii familiei!

SCORPION
Partenerul de viaţă nu este de acord să plecaţi într-o călătorie de afaceri, motivând că nu este momentul potrivit. Stabiliţi-vă priorităţile şi ţineţi cont de sfaturile unei rude apropiate!

SĂGETĂTOR
Activitatea profesională este afectată de puterea scăzută de concentrare. Totuşi, puteţi să rezolvaţi o situaţie conflictuală la locul de muncă.

CAPRICORN
Începeţi ziua plin de entuziasm şi vă simţiţi în stare să demaraţi o nouă lucrare.
Revine în actualitate o problemă pe care aţi tratat-o cu superficialitate acum câteva zile.

VĂRSĂTOR
Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare şi nu reuşiţi să vă faceţi înţeles.
Este indicat să amânaţi problemele care necesită putere de concentrare şi răbdare.

PEŞTI
Nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi. Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă, care este dispus să vă ajute!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *