Horoscop

Horoscop VINERI 11 DECEMBRIE 2020. Devii ceea ce gândeşti!

Berbec
Se anunță o zi foarte relaxantă la locul de muncă. Colegii așteaptă cu nerăbdare weekend-ul și nimeni nu pare să te preseze, așa că deja îți faci planurile pentru următoarele zile.

Taur
O persoană pe care ai împrumutat-o cu o sumă mare de bani se eschivează și nu vrea să îți înapoieze banii. Păstrează-ți calmul și întâlnește-te cu persoana respectivă pentru a avea o discuție serioasă, pentru că, alfel, riști să fii dezamăgit.

Gemeni
A fost o săptămână solicitantă pe toate planurile, așa că profiți puțin de timpul liber pe care îl ai și preferi să îți petreci timpul alături de familie și de persoana iubită.

Rac
Simți nevoia de distracție, doar că responsabilitățile de la locul de muncă nu te lasă să faci ce-ți trece prin minte. Ziua trece greu pentru tine, mai ales din cauza treburilor de la serviciu, dar vei avea o surpriză din partea unui apropiat care îți va aduce zâmbetul pe buze.

Leu
Criticile celor din jur îţi taie tot elanul și te fac chiar să renunți să te implici în anumite proiecte profesionale. Nu te da bătut și arată-le tuturor că ambiția ta este nemăsurabilă și nu te lăsa copleşit de atitudinea lor agresivă.

Fecioară
Ai planuri extraordinare pe care ai face bine să le pui în practică, în ciuda tuturor celor care încearcă să îți stea în drum. Nu uita care este visul tău și fă tot ce poți pentru a avea succesul mult dorit.

Balanță
Pui mare accent pe aspectul fizic și pe lucrurile materiale, iar cei din jurul tău tind să creadă că ești superficial. Riști să pierzi din vedere lucrurile cu adevărat importante.

Scorpion
Anumite decizii pe care le-ai luat în trecut nu par a fi cele mai inspirate, iar acum alegerile tale au urmări neașteptate. Nu dispera și încearcă să schimbi tactica de abordare a situațiilor.

Săgetător
Apar unele tensiuni în relația din cauza banilor și a lipsei comunicării. Încercați să discutați serios și să vă ajutați unul pe celălalt, poate chiar să puneți bazele unei afaceri împreună.

Capricorn
Ai nevoie de o pauză pentru a-și încărca energia irosită în ultima perioadă. Ești înconjurat de familie, de cei dragi și ai de partea lor un mare noroc pe majoritatea planurilor.

Vărsător
Încearcă să renunți puțin la orgoliul din relația de cuplu pentru că nu îți aduce nimic bun. Te încăpățânezi să faci cum vrei tu, iar acest obicei nu este văzut cu ochi buni de persoana iubită.

Pești
Nu ești în apele tale în ultima vreme și ești foarte irascibil. Evită contactul direct cu cei apropiați pentru că riști să spui ceva care va avea un impact negativ asupra relației tale cu cei din jur.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *