Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 DECEMBRIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA GEMENI

Luna Plină ne susține să culegem roadele investițiilor noastre, să culegem ceea ce am semănat începând din luna iunie a acestui an (atunci când s-a format Lună Nouă în Gemeni) și până astăzi. De asemenea, este vorba de trecerea într-o nouă etapă (superioară) în modul de comunicare și interacțiune cu cei din jur, dar și cu noi înșine.

Contextul astrologic al momentului vorbește despre expansiune prin cunoaștere, însă ne cere să nu fim superficiali, dar nici să ne împiedicăm de amănunte. Este recomandat să ne facem planuri de viitor, însă va trebui să dominăm tendința de iluzionare. Este recomandat să visăm, însă va trebui să dominăm tentația de a ne lăsa purtați de năluci. Această Lună Plină din Gemeni ne cere să visăm, dar să o facem în urma unei viziuni clare și concrete, realizabile a visului. Avem baze reale? Visul nostru are șanse să devină realitate sau doar ne amăgim?

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor încheia o etapă legată de studiu, însă va fi nevoie ca nativii să fie realiști și să-și dea seama dacă este suficient ceea ce știu până acum sau mai este nevoie să aprofundeze ceva. Comunicarea și modul în care intercționează cu cei din jur se poate schimba acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot deveni sensibili la comentariile celor din jur și le recomandă să evite dialogurile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Luna Plină din Gemeni va activa sectorul financiar al banilor munciți, iar cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să culeagă roadele muncii depuse. Nativii pot fi recompensați pentru serviciile prestate, pot primi un bonus, o primă la salariu, un comision mai mare și nu este exclus să fie vorba de o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia să valorifice niște resurse personale în vederea îmbunătățirii veniturilor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni sunt direct impactați de Luna Plină, având în vedere că se formează în semnul lor, cu impact asupra personalității și a axei relaționale. Nativii vor pune punct unei etape legată de anumite mentalități și principii. Totodată, cei care se află în relații de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie, dar nu este exclus ca relațiile care nu mai funcționează să se încheie acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că se pot iluziona ușor în privința unei noi relații.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Luna Plină din Gemeni va aduce o perioadă de interiorizare și meditație, iar cei născuți în zodia Rac s-ar putea lăsa măcinați de niște gânduri, însă, totodată, vor avea ocazia să pună punct unor frământări mai vechi, posibil parteneriale sau financiare. Comunicarea cu sinele lor îi poate ajuta să găsească soluția cea mai bună. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi vulnerabili din punct de vedere al sănătății.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot finaliza un proiect și pot culege roadele sau pot pune la punct un plan pentru a demara un proiect de viitor, însă sunt sfătuiți să fie foarte raționali în calcule. O relație de prietenie, în unele cazuri, chiar de iubire, se poate schimba, se poate încheia sau se poate consolida. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite discuțiile tensionate. Pot apărea conflicte cu colegii sau prietenii.

Loading..

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul socio-profesional, iar cei născuți în zodia Fecioară au ocazia acum să culeagă roadele demersurilor întreprinse în ultimele luni. Este momentul recunoașterii meritelor, momentul să încheie o etapă profesională, să-și schimbe locul de muncă, să-și îmbunătățească imaginea și statutul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează să-și facă planuri realiste legate de carieră pentru a nu avea dezamăgiri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
O serie de principii de viață se pot schimba acum, pot lua o nouă traiectorie, iar cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să lase în urmă mentalitățile cu care nu mai rezonează. Nativii pot da un examen și pot obține o diplomă sau pot planifica, pot pleca într-o călătorie. Sectorul cunoașterii va fi de interes întreaga perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite superficialitatea în acțiuni.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Luna Plină din Gemeni va activa o casă financiară, iar cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia, de la caz la caz, să încheie un proces, un litigiu, să intre în posesia unei moșteniri, să finalizeze un partaj, să soluționeze o situație ce vizează niște acte, documente. De asemenea, nativii pot reuși să pună bazele unui plan de viitor, de expansiune, cu fonduri limitate. Sexualitatea va căpăta o nouă dimensiune pe fondul unor experiențe transformatoare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia să culeagă roadele financiare ale unei asocieri sau să soluționeze o situație legată de banii pe care-i dețin împreună cu alții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Sectorul parteneriatelor și al căsătoriei va avea parte de amprenta fenomenului de Luna Plină din Gemeni, iar cei născuți în zodia Săgetător pot încheia acum o etapă legată de o relație, fie personală, fie profesională. Dacă unii nativi pot primi cereri în căsătorie sau pot consolida relația de cuplu, alții pot lua decizia de a se desprinde de un partener care-i îngrădește ți cu care nu rezonează din punctul de vedere al principiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să culeagă roadele unor asocieri, colaborări.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Un capitol legat de locul de muncă se poate încheia acum, iar cei născuți în zodia Capricorn pot lua inclusiv decizia de a-și schimba jobul, însă sunt sfătuiți să fie foarte realiști în alegeri. Unii nativi pot obține noi proiecte, se pot implica în noi activități care să le aducă recunoaștere profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că se pot confrunta cu unele probleme de sănătate, mai ales dacă au neglijat odihna și relaxarea în ultimele luni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot încheia o relație, o poveste de iubire care nu mai funcționează. Nativii care formează un cuplu stabil și solid acum pot să treacă la alt nivel, poate chiar să devină părinți. Pe de altă parte, pot culege roadele uno proiecte creative, care au legătură cu sportul, divertismentul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se folosească de talentul cu care au fost înzestrați, mai ales dacă este vorba de o zonă de interes relaționată cu comunicarea, tranzacțiile, comerțul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 decembrie 2019
Relația cu membrii familiei va intra într-o perioadă de analiză, iar cei născuți în zodia Pești ar putea culege roadele unor demersuri pe care le-au întreprins în legătură cu modul de relaționare cu cei dragi. De la caz la caz, poate fi vorba de o împăcare/distanțare de părinți, de o mutare din casa părintească sau de soluționarea unei probleme locative. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține nativii care vând/cumpără un bun imobiliar.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *