Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 NOIEMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Soarele intră în zodia Săgetător pe data de 22 noiembrie 2019 și va fi un tranzit benefic pentru fiecare semn zodiacal. Din această poziție, Soarele, însuși energia, vitalitatea noastră, personalitatea noastră, ne va induce o stare de bine, vom fi mai pasionali și mai dornici ca niciodată să ne manifestăm, să ieșim în față, să ne facem remarcați. Este o perioadă bună să ne extindem viziunea, o perioadă în care vom fi mai optimiști, vom avea o atitudine mai pozitivă, iar entuziasmul ne va stimula să ne îndeplinim scopurile.

Cu Soarele în tranzit prin zodia Săgetător vom fi mai dornici de călătorii, de cunoaștere, vom explora noi domenii, ne vom adânci în cele mai profunde filozofii de viață și nu este exclus să ne schimbăm principii și convingeri, să aruncăm la gunoi prejudecăți și mentalități învechite. Spiritualitatea și credința vor căpăta interes acum și vom căuta să ne apropiem mai mult de divinitate, indiferent cum o percepem.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Acest tranzit al Soarelui prin Săgetător îi favorizează mult pe cei născuți în zodia Berbec care-și doresc să studieze, să plece în străinătate la cursuri de perfecționare, să învețe lucruri noi. Toate acestea pot aduce beneficii ulterioare în sectorul profesional. În plus, spiritualitatea va căpăta un interes aparte și nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe niște principii de viață cu care au trăit până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să planifice o călătorie sau chiar să plece într-o vacanță.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi determinați de acest tranzit al Soarelui prin Săgetător să-și obțină niște drepturi financiare, să lupte pentru a-și îmbunătăți veniturile prin recuperarea a ceea ce le aparține. Este vorba de bani pe care-i dețin cu alții, de procese, partaje, moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur aduce momente pasionale în cuplu, intensitate în relațiile intime.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Soarele în tranzit prin Săgetător va susține puternic sectorul parteneriatelor, indiferent că este vorba de asocieri și colaborări profesionale sau de relația cu partenerul de viață. Nativii vor avea ocazia să trăiască pasiunea în cuplu, să-și redobândească libertatea sau să-și recontureze niște principii legate de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poatea duce ocazia de a se implica în proiecte profitabile, de a semna noi parteneriate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Celor născuți în zodia Rac, Soarele în tranzit prin Săgetător le va stimula dorința de muncă, iar nativii vor reuși să-și îndeplinească la timp și în mod eficient sarcinile avute. Se întrevăd beneficii legate de sectorul profesional, dar și de cel al sănătății. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a găsi un remediu potrivit pentru o afecțiune cu care se confruntă. Va urma o perioadă energică pentru Raci.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Soarele, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin Săgetător va activa sectorul sentimental și al creației, iar cei născuți în zodia Leu vor deveni foarte pasionali în manifestarea sentimentelo, vor iubi cu patimă și vor fi dornici de aventură, de distracție. Creativitatea va atinge cote înalte și nu este exclus ca unii nativi să primească recunoaștere în zona artistică. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute un hobby pe care să-l transforme în sursă de venit.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte, odată cu tranzitul Soarelui prin Săgetător, de șansa de a-și îmbunătăți relația cu membrii familiei. Nativii vor fi mai dornici să petreacă timp cu cei dragi și întoarcerea la origini le va face bine din punct de vedere spiritual. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce șansa de a rezolva (de a demara rezolvarea) o situație legată de regimul unei locuințe.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi dornici să comunice în această perioadă în care Soarele se află în tranzit prin Săgetător, însă va fi vorba de o comunicare înclinată către zona intelectuală și spirituală. Nativii pot să-și pună ordine în gânduri acum și vor fi foarte atrași de cunoaștere, de explorarea unor domenii noi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să plece în scurte deplasări, poate într-o minivacanță.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Soarele în tranzit prin Săgetător va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile. Fiind vorba despre sectorul banilor obținuți din muncă proprie, iar Mercur este în mers direct în semnul lor, aspectul astrologic poate însemna chiar renegocierea salariului sau semnarea de noi parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce încasări astăzi, poate returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt vedetele zilei și ale întregii perioade deoarece, odată cu ingresul Soarelui în semnul lor, se va activa energia de foc a Săgetătorului. Nativii vor fi pasionali, entuziaști, optimiști și pozitivi în gândire, dornici de afirmare pe toate planurile. Cheful de distracție, de călătorie, de explorare crește exponențial acum. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o stare de spirit foarte bună și o relaționare impecabilă cu cei din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Tranzitul Soarelui prin Săgetător va activa sectorul subconștientului, iar cei născuți în zodia Capricorn vor fi mult mai orientați către interiorul lor, către îmbunătățirea stării psihice și mentale. Nativii vor fi dornici de explorarea gândurilor, a ideilor, a frământărilor pe care le au și vor reuși să-și canalizeze energia constructiv, cu rezultate bune pentru starea de spirit și, implicit, pentru starea generală de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să-și învingă o frică, o obsesie, o teamă, o stare depresivă. Poate fi vorba de un secret pe care aleg să-l spună și astfel să se exteriorizeze, să se împace cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte, odată cu tranzitul Soarelui prin Săgetător, de idei originale și inovatoare, idei cu care vor reuși să revoluționeze niște planuri pe care le-au pus la cale alături de persoane din anturaj. Perioadă bună de reconciliere cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a cunoaște persoane noi cu care să împartă aceleași principii și filozofii de viață, de care să se simtă apropiați.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Tranzitul Soarelui prin Săgetător le poate aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a-și consolida cariera. Nativii vor avea energia necesară pentru a se face remarcați, pentru a ieși în față, pentru a-și îmbunătăți imaginea profesională și statutul avut la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce determinarea necesară să facă schimbări și nu este exclus ca unii nativi să ia decizia de a-și schimba domeniul de activitate, de a pleca în străinătate.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *