Timpul.md

Horoscop 23 Septembrie 2019 | 10:51

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 SEPTEMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA BALANȚĂ

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor avea parte de ingresul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Soarele intră în zodia Balanță pe data de 23 septembrie 2019, dată la care are loc și echinocțiul de toamnă, momentul în care ziua este egală cu noaptea. Ingresul Soarelui în zodia Balanță nu face parte din cele mai favorabile tranzite ale luminariului și putem fi tentați să ne raportăm prea mult la cei din jur, la felul în care suntem priviți și acceptați în societate. Însă, ceea ce ni se cere cu ardoare în perioada imediat următoare este să găsim întocmai echilibrul între noi și ceilalți.

Până pe data de 23 octombrie 2019, când Soarele va intra în zodia Scorpion, ne va cere cumpătare, egalitate, armonie și, pe de altă parte, ne va aduce în atenție viața de cuplu, relațiile, dar și toate situațiile care sunt legate de acte sau situații juridice.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se bucură de acest tranzit în zona parteneriatelor, iar nativii vor da toată energia pentru a face lucrurile să funcționeze în cuplu, în căsătorie. Cei singuri își canalizează atenția către noi relații și vor fi mai deschiși acum către noi povești de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie foarte atenți la contractele pe care le negociază și le semnează.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de energia Soarelui în sectorul muncii și al sănătății. Pe de o parte, nativii se vor vindeca de o afecțiune, se vor recupera după o boală, iar pe de altă parte vor reuși reechilibrarea sarcinilor și responsabilităților la locul de muncă, astfel încât să aibă confortul necesar în desfășurarea activităților. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o stare de spirit foarte bună.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Din punct de vedere sentimental, cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de toată energia necesară pentru a consolida o relație de cuplu sau, dacă sunt singuri, vor deveni cuceritori, dorinici de flirt și aventură și, de ce nu, de o nouă poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în toate activitățile distractive, de creație și artistice, dar și care au legătură cu copiii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cu Soarele în tranzit prin sectorul familiei și al locuinței, cei născuți în zodia Rac vor reuși în sfârșit, după o lungă perioadă tensionată, să reaștearnă echilibrul în cămin, fie că este vorba de relația cu părinții, fie de relația cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești bune, concrete, legate de regimul unui imobil. Unii nativi vor simți nevoia să-și renoveze sau redecoreze casa.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Soarele în tranzit prin sectorul comunicării le va aduce celor născuți în zodia Leu toată energia de care au nevoie pentru a susține activități intelectuale. Poate fi vorba de procesul de învățare, care va deveni mai ușor, de o bună capacitate de concentrare și memorare, dar și de un interes aparte pentru scurte deplasări și călătorii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține puternic pe nativii care dau examene, teste, interviuri sau susțin discursuri publice. Comunicarea cu frații și rudele se va îmbunătăți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit al Soarelui prin sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Astfel, nativii vor reuși în această perioadă o reechilibrare a resurselor, însă fără a se aștepta la mari câștiguri. Nu sunt excluse renegocierile salariale și colaborările care să atragă un venit în plus. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și facă un calcul strict și real al bugetului pentru a ști cum să abordeze situația pe termen lung.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt vedetele acestei perioade, Soarele în tranzit prin semnul lor, pe casa personalității, aducându-le energie, bună dispoziție, tact, diplomație, amabilitate și foarte multă bunăvoință. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să se detașeze de factorii de stres care și-au pus amprenta asupra stării de spirit în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion acest tranzit nu este dintre cele mai favorabile sau, mai corect spus, dintre cele mai impactante pentru că se petrece pe o casă a subconștientului și va aduce o tendință dominantă către introspecție și interiorizare. Totodatăp, grație contextului astrologic, nativii pot ameliora (nu neapărat vindeca) o problemă de sănătate mai veche. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce stări de ușoară confuzie cu privire la trecut, la o situație sau la o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor beneficia de energia Soarelui pentru a-și pune în practică niște planuri îndrăznețe sau pentru a pune la cale niște planuri de viitor. Sectorul prietenilor este susținut și nativii pot lega noi relații de prietenie sau le pot consolida pe cele mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să cunoască o persoană care să le incite simțurile și pe care să-și dorească să o cunoască mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Se cere foarte multă răbdare, diplomație și responsabilitate în perioada următoare, în tot ceea ce ține de cariera celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor avea energia necesară pentru a se ocupa de obținerea unei funcții, pentru a-și atinge niște țeluri, însă va fi mare nevoie de tact în acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la imaginea profesională, mai ales dacă dețin o funcție de conducere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi stimulați de acest tranzit al Soarelui prin Balanță să-și îmbunătățească cunoștințele, să înceapă noi cursuri de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală, să-și ia anumite diplome, să se specializeze. Totodată, nativii își vor canaliza energia către călătorii, însă mai degrabă călătorii cu scop de cunoaștere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia să plece în străinătate sau să ărimească vești bune de peste hotare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Soarele va aduce energia necesară pentru a se ocupa de o situație financiară care vizează banii, bunurile deținute împreună cu alții, cu terțe persoane. Nativii pot discuta și pot rezolva o situație legată de o moștenire, de o sumă de bani provenită dintr-un partaj, o vânzare comună. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să abordeze diplomația în dialogurile care vizează acte juridice, notariale. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus