Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 IULIE 2019. CAPRICORNII POT CĂDEA ÎN PLASA VICIILOR

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de foarte mult dinamism în relațiile cu cei din jur, în modul în care interacționează cu persoana iubită. Nativii vor fi la limita declanșării scandalurilor, așa că sunt sfătuiți să-și înfrâneze pornirile revoluționare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce un dialog deloc subtil cu persoana iubită sau cu copiii, pentru cei care sunt părinți.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot intra în contradicții cu părinții sau cu persoanele mai în vârstă din familia lor. Unii nativi vor să scape de problemele financiare prin vânzarea unei proprietăți moștenite, în timp ce alții vor să grăbească încheierea unui partaj sau a unui litigiu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie foarte atenți în tot ce ține de acte și procese juridice.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își susțin cu mult aplomb punctul de vedere și dau dovadă de încredere în ei înșiși. Nativii care susțin examene și discursuri publice sau negociează un punct de vedere vor fi avantajați. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a se apăra de niște posibile acuzații și a câștiga astfel consolidarea imaginii, mai ales prin dezvăluirile neașteptate pe care le pot face față de adversari.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot reuși să rezolve o problemă legată de o indemnizație, alocație, pensie, salariu sau altă formă de remunerație. Nativii pot descoperi nereguli în acte sau pot afla că nu au fost în informați în mod corect de niște câștiguri care le reveneau de drept. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce posibilitatea de a recupera o sumă de bani.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor reuși să se mobilizeze exemplar astăzi și să ducă la bun sfârșit un plan, un proiect, să încheie o activitate pe caer au tot amânat-o până acum. Nativii vor avea nu doar energie și dinamism, ci și forță lăuntrică, susținere psihică. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot cădea în mrejele mândriei personale și din orgoliu pot să dea cu piciorul la o șansă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea o adevărată revelație astăzi. Nativii se pot trezi brusc la realitate și pot reuși să-și dezvăluie singuri un răspuns la o întrebare care-i macină de foarte multă vreme, pot vedea cu alți ochi o situație din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și controleze stările de nervozitate, mai ales cei care au probleme cu tensiunea sau inima.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a se întâlni astăzi cu persoane importante, cu funție, rang și poziție socială, persoane care să-i ajute în ascensiunea personală sau profesională. Unii nativi își pot face noi cunoștințe în zone mai greu accesibile pentru ei în mod normal. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie echilibrați și diplomați în gesturi, atitudine, dialog.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se pot ambala astăzi într-un context profesional în care nativii își doresc să iasă în evidență, însă nu neapărat eforturile lor vor aduce rezultatele așteptate, mai ales dacă sunt agresivi și sâcâitori. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se stăpânească în contextele oficiale pentru că pot face greșeli de imagine greu de reparat ulterior.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot analiza îndeaproape și foarte detaliat un context profesional, cel mai probabil legat de actualul loc de muncă. Unii nativi vor simți să facă schimbări, în timp ce alții vor tânji după o funcție sau vor căuta colaborări suplimentare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător ăi sfătuiește să caute să progreseze inclusiv prin studii, prin participarea la seminarii pregătitoare sau de dezvoltare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie mai prudenți la capitolul sănătate. Nativii pot avea tendința de a cădea în excese, de a se lăsa pradă unor vicii ca urmare a unor neîmpliniri și dezamăgiri financiare sau profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce discuții aprinse legate de bani, bunuri în comun cu terți, investiții sau finanțări.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de discuții tensionate despre căsătorie sau pot discuta cu soțul/soția despre o separare de bunuri, de atribuții, o reconsiderare de poziție, de statut în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie foarte prudenți în semnarea parteneriatelor și în dialogurile de afaceri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au tendința de a fi irascibili, agitați și extrem de stresați, iar stara lor se poate răsfânge negativ asupra sarcinilor de muncă, dar și asupra relațiilor cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să ia pauze mai dese, poate chiar un concediu, și să se odihnească mai mult.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *