Timpul.md

Horoscop 29 Noiembrie 2019 | 08:00

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 29 NOIEMBRIE 2019. TAURII AU SUCCES ÎN TOT CE-ȘI PROPUN

Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea succes în tot ceea ce-și vor propune să facă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
Se întrevede o zi ușor tensionată pentru cei născuți în zodia Berbec. Nativii vor fi irascibili și nu este exclus să strice relațiile cu cei din jur din cauza nervozității exagerate. În plus, vor apărea situații neprevăzute la locul de muncă care vor cere multă concentrare și reacții rapide, decizii de moment, adaptabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec susține tranzacțiile și investițiile și nu este exclus ca unii nativi să iasă la cumpărături și să fie foarte inspirați în alegeri.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de o zi în care acțiunile lor vor fi încununate de succes. Nativii vor reuși să rezolve tot ce și-au propus, vor fi determinați și vor acționa rapid atunci când va fi nevoie. Totodată, capacitatea de asimilare a informației va fi mare și nativii vor putea învăța ușor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur susține puternic nativii care dau examene orale, susțin interviuri sau discursuri publice.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor reuși să rezolve niște probleme importante astăzi, cel mai probabil legate de muncă. Capacitatea de concentrare va fi la cote înalte și nativii vor avea soluții pentru orice le iese în cale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce propuneri de colaborare în zona creativă, artistică. Seara, atenție la tensiunile cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de astăzi poate veni cu rezolvări și soluționări ale unor probleme mai vechi. Nativii vor găsi o nouă cale de avansare pentru a-și atinge un țel profesional. Posibil să primească oferte avantajoase pentru statutul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie, un city-break.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
Nimic nu pare a merge conform planului și nimic nu pare a fi pe placul celor născuți în zodia Leu. Starea generală de spirit va fi una proastă și din acest motiv unii nativi pot intra în dialoguri contradictorii cu cei din jur. Posibile dezamăgiri parteneriale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu ia decizii importante și să nu facă promisiuni mărețe.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de activități solicitante care le vor acapara mare parte din timp. Posibile tensiuni la locul de muncă sau din cauza unor situații financiare, ca urmare a unor cheltuieli inutile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de mai multă diplomație și tact în interacțiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
S-ar putea ca astăzi, cei născuți în zodia Balanță să primească niște informații importante, niște sfaturi, să afle niște secrete sau adevăruri care, însă, le vor fi de mare folos pentru planurile de viitor, pentru ceea ce-și doresc să facă pe mai departe. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și asculte intuiția dacă au de luat decizii cu impact pe viitor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
Așteptările celor născuți în zodia Scorpion vor fi prea mari și din acest motiv este posibil să fie dezamăgiți. Posibil ca unii nativi să fie mințiți, înșelați, păcăliți de persoane cărora le-au acordat toată încrederea. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționeză că își vor îndeplini cu dificultate sarcinile de serviciu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
Interesul și entuziasmul cu care cei născuți în zodia Săgetător își desfășurau înainte activitățile cotidiene sau sarcinile de la locul de muncă va dispărea brusc astăzi. Posibile stări de oboseală și nervi, lehamite față de acțiunile uzuale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să acorde mai multă atenție activităților distractive și relaxante.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
Este o zi favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Capricorn să-și facă noi cunoștințe, să lege relații de prietenie care se vor dovedi de lungă durată și importante pentru ascensiunea lor profesională sau pentru dezvoltarea lor personală. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce momente de liniște în intimitatea căminului. Ocazie bună pentru reîncărcarea bateriilor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea reîntâlni cu persoane din trecut cu care au avut relații bune și nu este exclus ca unele legături să se reînnoade. Nativii pot primi vești bune, cu potențial pentru un plan, proiect pe care-l au în desfășurare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce succes într-o acțiune întreprinsă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019
Planurile celor născuți în zodia Pești vor fi ambițioase, îndrăznețe, iar astăzi pot avea parte de susținere și mai ales de sprijin financiar. Posibil să primească o finanțare, o investiție, să li se aprobe un credit. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce inițiativă, intuiție și o atitudine pozitivă și constructivă.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus