Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 APRILIE 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA BERBEC

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura din plin de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor. Nativii vor avea ocazia unui nou început legat de propria personalitate, de principiile de viață. Este un moment de afirmare personală și poate aduce un nou început inclusiv in sfera relațională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a se pune în evidență și de a fi remarcați.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul subconștientului. Pentru nativi va urma o perioadă în care pot începe proiecte noi, se pot remarca prin îndeplinirea corespunzătoare a sarcinilor de muncă, iar cei care-și caută un job, acum vor avea ocazia să se angajeze. În ceea ce privește sănătatea, nu este exclus să afle un remediu pentru o afecțiune mai veche și astfel să-și îmbunătățească starea generală. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să privească cu alți ochi zona profesională și chiar relația cu colegii de muncă și superiorii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Pentru nativi va fi un nou început legat de persoanele din anturaj. Se pot împăca cu cei cu care au fost în conflict și-și pot lărgi cercul de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să pună la cale un plan, un proiect alături de niște prieteni.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul socio-profesional. Nativii pot deschide o nouă etapă în carieră, pot porni pe un nou drum, iar cei care și-au dorit schimbarea domeniului de activitate acum vor avea ocazia să o facă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă șansa de a se pune în evidență, de a se face remarcați și apreciați la locul de muncă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul călătoriilor, al studiilor și al valorilor de viață. Nativii pot pleca la cursuri în străinătate, pot continua niște studii abandonate, pot da un examen și pot obține o diplomă. Nu este exclus ca în urma unei călătorii să aibă o revelație și să intre într-o nouă etapă din punct de vedere al principiilor și convingerilor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a se înscrie la niște cursuri de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu alte persoane. Unii nativi pot intra în posesia unei moșteniri, pot primi un credit, li se poate returna un împrumut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia de a iniția niște demersuri financiare profitabile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul parteneriatelor. Unii nativi pot fi ceruți în căsătorie, pot deschide o nouă etapă în relația de cuplu, în timp ce alții pot semna contracte avantajoase, pot primi noi proiecte în zona profesională și de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să cunoască o persoană importantă, cu rol în viitorul lor, fie că vorbim de cel personal, fie că vorbim de cel profesional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul muncii și al sănătății. Pentru nativi va urma o perioadă în care pot începe proiecte noi, se pot remarca prin îndeplinirea corespunzătoare a sarcinilor de muncă, iar cei care-și caută un job, acum vor avea ocazia să se angajeze. În ceea ce privește sănătatea, nu este exclus să afle un remediu pentru o afecțiune mai veche și astfel să-și îmbunătățească starea generală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să privească cu alți ochi zona profesională și chiar relația cu colegii de muncă și superiorii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul sentimental și al activităților distractive. Nativii care sunt singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă, în funcție de astrograma natală, putem vorbi doar de o aventură. Cei care sunt într-o relație pot deschide o nouă etapă, pot trece la un nou nivel. De asemenea, va fi o perioadă favorabilă pentru impunerea de noi norme și reguli în educația copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să se afcă remarcați în zona de creație, în zona artistică sau sportivă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Nativii pot deschide o nouă etapă în viața de familie, în modul de relaționare cu părinții. Pe de altă parte, poate fi vorba de cumpărarea, vânzarea, închirierea unui imobil, un aspect foarte bine conturat acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o vizită a rudelor sau ei înșiși pot face o vizită persoanelor dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul comunicării, al informației și al ideilor. Pentru nativi va fi o perioadă în care vor da dovadă de un dialog ușor agresiv cu ceilalți și sunt sfătuiți să fie atenți la gestionarea emoțiilor. De asemenea, va fi o perioadă bună pentru acumularea de noi cunoștințe, dar și pentru idei revoluționare pe care le pot pune în practică cu succes. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie atenți la toate informațiile care le ajung la urechi. Unele s-ar putea dovedi importante pentru ei în viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor avea ocazia în această perioadă să demareze proiecte care să le aducă un venit suplimentar, să semneze parteneriate care să le îmbunătățească situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli. Pot fi tentați să risipească bani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *