Timpul.md

Horoscop 6 Octombrie 2019 | 10:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 OCTOMBRIE 2019. CAPRICORNII AU O VOINȚĂ REMARCABILĂ

Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn sunt caracterizați de o voință și o putere interioară remarcabile.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Pot apărea o serie de divergențe între cei născuți în zodia Berbec și cei din jur, mai ales dacă la mijloc se află o funcție, o poziție de conducere, o poziție oficială în cadrul unui eveniment. Nativii nu vor suporta criticile și acuzele care li se aduc și vor riposta, indiferent dacă au sau nu au dreptate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă diplomație în dialog și în situațiile tensionate care le testează nervii și răbdarea.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Taur trec printr-o etapă în care simt că rațiunea le este dușman, mintea le este blocată și nu se pot concentra pe ceea ce au defăcut, mai ales dacă la mijloc este vorba de un proces de învățare și acumulare de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce preocupări intelectuale, dar capacitate de concentrare minimă. Va fi nevoie ca nativii să depună efort suplimentar.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Ambiția de care dau dovadă acum cei născuți în zodia Gemeni le va pune bețe în roate în toate acțiunile întreprinse, mai ales dacă la mijloc este vorba de o negociere, de un partaj, de împărțirea unei moșteniri. Se întrevede stres financiar și renunțări ca urmare a lipsurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că refuzul din orgoliu al unui ajutor bănesc le poate aduce mai multe pierderi și pagube.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de astăzi va aduce rigiditate și încordare în relația cu cei din jur, tensiuni parteneriale. Nativii vor refuza comunicarea și manifestarea emoțiilor, iar acest aspect poate agrava un conflict deja existent. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu respingă apropierea și împăcarea cu cel drag. Atitudinea poate fi interpretată greșit, ca lipsită de empatie, de iubire, de interes.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu stări de oboseală, în unele cazuri justificate, în alte cazuri pe fond de stres. Capacitatea de concentrare și de decizie vor fi diminuate, iar nativii pot manifesta o stitudine ostilă, de refuz, negare vizavi de tot ce vine spre ei. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să amâne acele activități și evenimente care nu le aduc niciun beneficiu, dar îi solicită suplimentar.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Contextul astrologic de astăzi favorizează retragerea din viața socială, evitarea socializării, dar mai ales evitarea dialogurilor și activităților care implică consum de energie, pasiune. Cei născuți în zodia Fecioară se vor feri de tririle intense, indiferent că se petrec în plan sentimental sau nu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite deciziile majore, mai ales dacă au legătură cu viața amoroasă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot amâna o vizită sau pot anula o tranzacție financiară care are legătură cu un bun imobiliar sau un bun necesar pentru locuință. Zi favorabilă pentru dialoguri cu cei din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să profite de acest context astrologic pentru a schimba niște reguli de conviețuire, domestice.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot schimba radical registrul și pot fi nepăsători la o invitație sau pot fi stresați din cauza unei deplasări pe care o fac din obligație și mai puțin din plăcere. Nativii nu vor fi foarte sociabili și comunicativi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot deveni agresivi, brutali și indiferenți în modul de relaționare și dialogare cu cei din jur.


Interesting facts about Romania


Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Se întrevede o zi stresanță din punct de vedere financiar pentru cei născuți în zodia Săgetător. Poate fi vorba de cheltuieli neplanificate, de refuzul unor plăceri, pofte, chiar obligații care-i forțează pe nativi să scoată bani din buzunar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie mai calculați și să încerce să se obișnuiască cu atitudinea aceasta, să încerce chiar să facă economii.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor fi agili, rezistenți la noutate și la tot ce sosește pe neașteptate în viața lor, vor da dovadă de putere și capacitate decizională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o voință remarcabilă pentru a se impune în viața personală (chiar și profesioanlă) și nu este exclus să facă ordine în principii, mai alse în cele care vizează conviețuirea cu familia, cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Nu este nici pe departe una din zilele favorabile celor născuți în zodia Vărsător. Nativii continuă să fie nemulțumiți de ceea ce se petrece în jurul lor, continuă să fie apatici, lipsiți de interes față de cei dragi și nu este exclus să se confrunte cu o stare de moleșeală și oboseală. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii importante și să acotrde mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești ziua de astăzi poate veni cu o mai bună energie, mai plăcută, în modul de relaționare cu cei din jur, mai ales dacă este vorba de prieteni, vecini, cunoscuți. Nativii sunt mai dispuși să îngroape securea războiului și să reclădească relații. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o răsturnare de plan cu privire la o situație care se va desfășura în viitorul apropiat.

https://www.cancan.ro/horoscop-zilnic-horoscopul-zilei-de-6-octombrie-2019-capricornii-au-o-vointa-remarcabila-20070323

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus