Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 AUGUST 2019. RACII POT FI EXAGERAT DE VISĂTORI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Din ce în ce mai mult începe să crească neîncrederea în propriile lor puteri, și asta pentru că nativii din zodia Berbec se simt deziluzionați și dezamăgiți de un context financiar. Fie au făcut o investiție proastă, fie remunerația primită pentru o muncă depusă nu îi satisface și nu le reflectă meritele. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie răbdători deoarece, pentru moment, contextul astrologic nu-i susține financiar.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Conflictele în cuplu, în familie, dar și cu partenerii de afaceri tind să prindă tot mai mult contur și să se aprindă până la explozie. Nativilor Taur le va fi absolut imposibil să ajungă la un compromis și vor fi excesiv de tranșanți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să cântărească cu atenție situația și să nu acționeze din impulsivitate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să dea dovadă de diplomație la locul de muncă, deoarece nu este exclus ca cineva să încerce să le pună bețe în roate, să-i bârfească pe la spate, să le strice un proiect, plan avut. Se întrevăd tensiuni, încordare în relațiile colegiale și stres. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să iasă cu prietenii, să stea de vorbă cu persoana iubită și să caute să se detașeze și să se relaxeze.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Nativii din zodia Rac au tendința de a visa, de a exagera cu iluziile și speranțele și nu este exclus ca ulterior, când acest context astrologic va trece, să se simtă debusolați și deziluzionați. Se conturează stări emoționale puternice și intense. Din acest motiv, horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu facă declarații și promisiuni mărețe, dar nici să nu ia decizii majore.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Se întrevăd griji și probleme legate de locuință, de o casă sau de un bun de patrimoniu, poate o moștenire de care nu se pot ocupa. Nu este exclus să fie vorba de casa părintească. Cei născuți în zodia Leu trebuie să se aștepte la vești mai puțin plăcute din această zonă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de tensiuni cu rudele sau pot afla informații despre starea de sănătate a unui membru al familiei care să nu le fie pe plac.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară nu se simt prea bine astăzi, nu au entuziasm să se ocupe de chestiunile uzuale și nici răbdarea nu este de partea lor. Nativii pot fi irascibili și deloc comunicativi și empatici. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se contrazică cu cei din jur și să nu fie acizi în dialog doar pentru că starea lor de spirit este una proastă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Se întrevăd nemulțumiri financiare pentru nativii din zodia Balanță, mai ales dacă așteaptă ca o sumă de bani să le intre în cont, să li se returneze o datorie sau dacă așteaptă răspuns în urma unei negocieri privind o mărire de salariu. Contextul astrologic nu este favorabil investițiilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite inclusiv cheltuielile majore pentru că își pot destabiliza veniturile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi mai sensibili și mai emotivi decât de obicei și nu este exclus să rememoreze situații din trecut, să se confrunte cu amintiri și doruri. Important de punctat este că nativii își vor menține calmul și vor da dovadă de multă răbdare cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și folosească intuiția și să-și asculte instinctele în abordarea evenimentelor cu care se vor confrunta.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Săgetătorii se simt epuizați de un context profesional, de cerințele de la locul de muncă și de imposibilitatea îndeplinirii acestora. Se întrevăd relații dificile cu colegii și nu este exclus ca unele nereguli să iasă la suprafață. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să încerce pe cât posibil să-și ducă la bun sfârșit atribuțiile și să ceară ajutorul superiorilor în cazuri extreme.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți zodia Capricorn pot avea parte de discuții în contradictoriu cu prietenii și totul poate porni de la bani. Nativii se pot afla în ipostaza de a împărți un beneficiu care, de fapt și de drept, le revine sau poate fi vorba de un conflict de interese în anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie foarte atenți la socoteli, dar și la comportamentul celor care sunt (se cred) prieteni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Se recomandă foarte multă prudență pentru nativii din zodia Vărsător deoarece aceștia s-ar putea să fie luați în vizor la locul de muncă sau cineva să încerce să le strice imaginea. Nu sunt excluse bârfele și atacurile din partea colegilor care, fie o fac din invidie, fie râvnesc la poziția lor sau la statutul la care și nativii aspiră. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să aibă grijă la ipostazele profesionale în care vor fi puși și să-și apere cu curaj și îndrăzneală poziția.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de mult entuziasm, energie și poftă de viață. Nativii își vor manifesta starea nu în direcția persoanei iubite sau a familiei, ci și în direcția unui hobby. Nu este exclus să ducă la un rang mai înalt o pasiune mai veche sau un proiect pe care-l abandonaseră. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le favorizează idei ingenioase, creative și revoluționare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *