Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 IUNIE 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA GEMENI

Venus este planeta iubirii, a armoniei și micilor beneficii materiale, iar atunci când traversează zodia Gemeni, o zodie responsabilă cu comunicarea, cu socializarea, cu prietenia, dar și cu gândirea rațională și cu tranzacțiile, negocierile, putem spune că se anunță o perioadă provocatoare din multe puncte de vedere, mai ales că planeta care guvernează zodia Gemeni, Mercur, a intrat în zodia Rac, o zodie caracterizată de sensibilitate și romantism.

Venus în tranzit prin zodia Gemeni, la modul general, ne aduce o mai mare deschidere către comunicare, către exprimarea sentimentelor. Vom fi mai dornici de dialog pe teme legate de iubire și vom fi mult mai atrași de persoaele care ne satisfac nevoile mentale, intelectuale, cu alte cuvinte, vom fi atrași de cei cu care avem ce vorbi, care știu să ne facă nu doar inima să vibreze, ci si mintea. Este o perioadă în care ne putem îndrăgosti de ceea ce auzim, însă, atenție, nu este neapărat adevărat ceea ce ajunge la urechile noastre și punctăm acest aspect pentru că tranzitul favorizează și exprimarea emoțiilor de moment, iar în timp scurt acestea se pot schimba.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o perioadă excepțională la capitolul comunicare cu persoana iubită și, totodată, nativii pot pleca în călătorii cu partenerul de viață, călătorii de natură să le schimbe percepția asupra multor aspecte ce țin de viața de cuplu. Pe de altă parte, nativii singuri (fără a fi obligatoriu acest statut) pot participa la cursuri și seminarii de natură să le schimbe principiile pe care le au în dragoste și astfel să devină mai înțelepți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a sta de vorbă cu o persoană evoluată spiritual, înțeleaptă care să le contureze noi viziuni în iubire.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot reuși în această perioadă să clarifice un context financiar în care sunt implicați împreună cu persoana iubită. Este o perioadă de lămuriri, Venus fiind întocmai planeta lor guvernatoare. Nu este exclus să demareze o afacere împreună cu partenerul de viață, însă horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu se lase mințiți, păcăliți de promisiuni, de cuvinte spuse acum. Mai târziu totul se va dovedi înșelător, prin urmare ar trebui să analizeze profund toate propunerile care vin spre ei, indiferent că sunt de natură financiară sau sentimentală.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus întocmai în semnul lor zodiacal, cu impact asupra personalității. Vedem ca nativii să traverseze o perioadă care va fi decisivă în dragoste. Fie vor întâlni noi persoane care să le trezească pofta de a iubi, fie vor reuși să-și facă ordine în propria lor viață sentimentală. Din păcate, nu este exclus să fie mințiți în această perioadă de persoana iubită sau ei singuri să se mintă în legătură cu o poveste de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni favorizează întâlnirile romantice.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de o reîntâlnire cu o persoană din trecutul lor, inclusiv trecutul karmic, și astfel pot reuși să-și limpezească o serie de gânduri. Pe de altă parte, este o perioadă care le poate stimula dorința de a dezvolta o afacere împreună cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce celor singuri o idilă cu o persoană cunoscută într-un context profesional, de afaceri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea ocazia ca în această perioadă să descopere, mai corect spus, să vadă cu alți ochi o persoană din cercul de prieteni. Astfel, nu este exclus ca nativii să se îndrăgostească, în urma unui dialog incitant, de o persoană din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea conflicte majore cu familia din cauza acestei idile.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se pot îndrăgosti în timpul unei ședințe, pot începe să vadă cu alți ochi un asociat, colaborator, un superior în timpul unui discurs public. Zona relațională este bine aspectată, însă se întrevăd probleme majore din cauza unei femei, aspect care poate să însemne, de la caz la caz, că șefa nu este de acord, că cel pe care-l plac este într-o relație, etc. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia ca în toată această perioadă să se pună mai mult în evidență, să-și îmbunătățească imaginea prin dialog.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea îndrăgosti în această perioadă de un coleg de muncă sau de o persoană cunoscută în timpul unei călătorii, cu atât mai mult cu cât este vorba de o delegație. Venus, întocmai guvernatoarea lor, le poate aduce lămuriri de context inclusiv în relația de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a se face remarcați prin dialog, inclusiv, în toată această perioadă, de a obține o diplomă, de a lua un examen.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de aventuri în această perioadă. Nativii se pot entuziasma peste măsură și pot magnetiza persoana din fața lor, însă nu dăm multe șanse acestei idile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce momente intime intense, pasionale, fie în cuplu, fie alături de o persoană nou cunoscută. Se cere mai multă prudență la zona financiară pentru că tind să devină foarte cheltuitori în această perioadă, mai ales că vor avea resursele financiare necesare pentru a se expune.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o perioadă tumultoasă în zona partenerială, chiar o perioadă definitorie pentru statutul matrimonial. Nativii, fie pun punct unei căsătorii, fie fac pasul major de a se căsători. În orice caz, va fi o perioadă a lămuririlor, a înlăturării confuziilor sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le favorizează celor singuri întâlnirea unei persoane cu care să înceapă o nouă poveste de iubire.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea ocazia, mai ales dacă sunt singuri, să întâlnească un potențial partener prin intermediul locului de muncă. Nativii care sunt în relații pot avea parte de adevărate revelații în această perioadă și pot vedea cu alți ochi povestea de iubire trăită. Pot, de asemenea, să-și transforme, să-și recontureze caracteristicile unui viitor partener. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează visele și fanteziile sentimentale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Venus prin Gemeni în sectorul sentimental. Nativii pot aduce în discuție posibilitatea conceperii unui copil, însă, într-adevăr vedem ca acest context să îi apropie de persoana iubită printr-un context care are legătură cu pasiunile comune, cu hobby-urile. Este o ocazie unică ca nativii să se redescopere în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce celor singuri ocazia de a întâlni un partener în cadrul unei activități distractive, sportive.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești se pot entuziasma peste măsură, se pot iluziona în privința unei povești de dragoste și pot acționa în consecință. Nativii sunt sfătuiți să fie excesiv de prudenți în manifestarea emoțiilor deoarece pot suferi ulterior, pot fi dezamăgiți de ceea ce descoperă. Nu este exclus ca persoana pe care o doresc să nu le împărtășească sentimentele. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu se lase mințiși și păcăliți de vorbe frumoase și promisiuni mărețe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *