Horoscop

Horoscopul dragostei 28 noiembrie 2018. O mare iubire, o petrecere şi planuri de nuntă

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Berbec

Pentru Berbeci e rost de distracţie! Astăzi vor participa la o zi aniversară sau vor ieşi la un restaurant, cu prietenii, cu familia.

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Taur

Dragi Tauri, o problemă de suflet vă macină de ceva vreme, însă o să puteţi scăpa de ea doar dacă o să vă deschideţi sufletul, să vorbiţi cu cineva.

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Gemeni

Pentru Gemeni se anunţă o revedere emoţionantă! Poate pun la cale o escapadă turistică sau poate au ajuns la concluzia că nu pot trăi fără partenerul de viaţă şi vor trece la următorul nivel al relaţiei.

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Rac

Astăzi vă puteţi întâlni marea dragoste, dragi Raci, şi veţi putea trăi cu omul iubit până la adânci bătrâneţi. Să ştiţi că până anul viitor prin toamnă, e an bun de căsătorie!

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Leu

Leii vor face astăzi cunoştinţă cu tot felul de oameni, iar cu unii dintre ei pot păstra legătura pe termen lung.

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Fecioară

Dragi Fecioare! O problemă care va dat bătăi de cap în ultima perioadă îşi va găsi astăzi rezolvarea! Partenerul de viata va avea grijă ca această situatie să dispară.

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Balanţă

Dragi Balanţe, astăzi este posibil să vă iasă în cale cineva care să fie pe sufletul vostru şi să rezonaţi cu această persoană din toate punctele de vedere.

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor avea o zi excelentă! Vor ieşi la o plimbare în compania unei persoane interesante şi este posibil să primească ceva în dar.

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Săgetător

Este posibil ca Săgetătorii să plece într-o excursie, acolo unde se pot întâlni cu nişte prieteni sau cu rudele şi îşi vor încărca bateriile.

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Capricorn

Dragi Capricorni, se pare că o să vă meargă mai bine din punct de vedere sentimental şi o să aveţi mai mult chef de viaţă.

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Vărsător

Dragi Vărsători, a sosit momentul să vă gândiţi serios la căsătorie, să vă aşezaţi la casa voastră, să aveţi copii şi cine ştie poate veţi lua o decizie până la Crăciun.

Horoscop dragoste 28 noiembrie 2018 Peşti

Nativii zodiei Peşti sunt cu capul în nori. Recent au cunoscut o persoană care le-a furat inima şi vor să se cunoască mai bine sau de ce NU să incerce o relaţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *