Horoscop

Horoscopul săptămânii: 23 – 29 aprilie 2012

Miercuri, o idee strălucită vă salvează dintr-o situaţie mai puţin plăcută. Intuiţia vă este pusă la încercare vineri. Urmaţi-vă flerul şi veţi observa cum depăşiţi mai uşor problemele. Duminică iesiţi la plimbare cu prietenii.

TAUR 21.04-21.05: Marti, un prieten apropiat ar putea sa va supere pentru ca este intr-o stare de nervozitate de nerecunoscut. Nu va lasati influentati de acesta si nu va razbunati. Miercuri, un proiect amanat va pune in dificultate. Nu este momentul potrivit pentru a risca. Cateva probleme din trecut va fac sa va redirectionati atentia asupra lor; energia pozitiva va va insoti eforturile.

GEMENI 22.05-21.06: Inca de luni sunteti cu capul in nori. Uitati-va mai bine pe unde mergeti sau va veti trezi abia cand veti lovi solul cu o bufnitura. Miercuri radiati de bucurie cand seful va lauda ca ati indeplinit toate sarcinile intr-un timp record. Un prieten se implica mai mult in relatia cu dumneavoastra si asta va determina sa-i apreciati efortul asa cum se cuvine.

RAC 22.06-21.07: Nevoia de a calatori va fi puternica si s-ar putea sa va hotarati greu incotro sa mergeti. O schimbare de decor va va reincarca bateriile mentale si emotionale. Acordati atentie sporita la detalii, altfel nepasarea va va costa mai mult timp si bani. Abia duminica tensiunea acumulata in aceste zile se risipeste.

LEU 22.07-22.08: Saptamana aceasta trebuie sa va faceti ordine in agenda si sa puneti in capul listei persoanele pe care le iubiti. Programarea planurilor va va obliga sa asezati in alta ordine problemele de familie pe care trebuie sa le rezolvati. Ca un bun conducator, folositi tonul bland dar usor autoritar si veti observa ca vorbele dulci dau rezultatele dorite.

FECIOARA 23.08-22.09: Marti, un obstacol va tine calea, dar nu trebuie sa va faceti griji pentru ca aveti energia necesara sa depasiti orice problema. Joi, un prieten ar putea incerca sa se impace cu dumneavoastra. Reflectati asupra consecintelor inainte sa va reimprieteniti. Sambata, finantele ar putea provoca tensiuni in familie, dar cu putin ajutor veti depasi situatia.

BALANTA 23.09-22.10: Luni aveti nevoie de multa discretie pentru a nu trezi prea mult invidia colegilor de serviciu. Increderea pe care o aveti in oameni poate fi pusa in balanta atunci cand veti constata ca nu toti va sprijina la nevoie. Un parteneriat va ridica probleme legate de control si putere. Poate este necesar sa stabiliti noi limite in relatiile cu apropiatii. Doar rabdarea este cheia succesului dumneavoastra.

SCORPION 23.10-21.11: Canalizati-va inclinatia artistica si zilele acestea veti produce o capodopera. Marti, vitalitatea dumneavoastra creste si puteti utiliza energia buna incepand un program de exercitii fizice. Un prieten va cere o favoare joi. Amintiti-va ca a spune nu este in regula daca sunteti presati de timp. In weekend puteti sa va ganditi la o noua ocupatie daca locul actual de munca va nemultumeste.

SAGETATOR 2211-21.12: Presiunea acumulata va determina ca in aceasta saptamana sa va ocupati mai mult de relaxare. Gasiti o modalitate de a va calma mintea, trupul si sufletul. Un masaj cu pietre calde nu ar fi rau, dar nici dansul nu e mai prejos. Daca alegeti sa faceti mai multa miscare, trebuie sa fiti atenti si sa purtati echipamentul adecvat.

CAPRICORN 22.12-19.01: De luni pana joi astrele va inlesnesc mai mult sansele in iubire. Nu fiti timid, iar daca sunteti interesat de o anume persoana iata ca este momentul sa faceti primul pas. Pregatiti-va pentru modificarile care se intrevad in viata dumneavoastra amoroasa. Vineri nu ar fi chiar indicat sa va certati cu sefii la serviciu. In weekend, odihniti-va mai mult.

VARSATOR 20.01-18.02: Inca de luni va confruntati cu unele probleme la serviciu si aveti nevoie de aptitudinile dumneavoastra profesionale pentru a depasi situatia dificila. Miercuri, un prieten va solicita un imprumut. Ganditi-va bine inainte sa-l ajutati! In weekend straluciti si va simtiti minunat in compania unor amici.

PESTI 19.02-20.03: Saptamana aceasta sunteti spirituali. Dragostea va fi minunata daca lasati inhibitiile si gandurile negre. Nu mai despicati firul in patru, ci aveti incredere in partenerul dumneavoastra. In weekend, un prieten vechi va contacteaza si doreste sa va intalneasca. Veti petrece clipe minunate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *