Actualitate

Horoscopul saptamnii

 

BERBEC

Accidente minore ti se vor intampla daca nu esti precaut. Temperamentul este cauza neglijentei. Schimbarile in ceea ce priveste pozitia si responsabilitatile te vor trage inapoi. Ingrijorarea si munca peste program iti vor crea mici inconveniente. Daca reactionezi in graba s-ar putea sa faci greseli.

TAUR

Nu le da voie copiilor si prietenilor sa profite de generozitatea ta. Iti vei pierde foarte usor portofelul sau bijuteriile daca nu esti atent. Oamenii lipsiti de caracter vor incerca sa te influenteze. Evita cheltuielile. Vei intalni noi prieteni, totusi pastreaza o atitudine rezervata pana cand nu te lamuresti cum stau lucrurile.

GEMENI

Poti imprumuta bani daca ai nevoie. Ai grija de hartiile personale si de cheltuielile pe care le faci. Vorbeste cu superiorii despre o avansare sau despre o marire de salariu. Clarifica lucrurile si intocmeste un plan. Gandeste-te de doua ori inainte de a comite o greseala. Fa-ti timp pentru relaxare.

RAC

O legatura romantica este pe cale sa se infiripeze. Parteneriatele te vor face fericit, cu conditia sa nu reactionezi exagerat la avansurile care ti se fac. Felul in care te porti te va face popular. Sansa de a stabili o noua relatie va veni din activitatile de grup. Asigura-te ca iti cunosti cu adevarat partenerul. Evenimente neasteptate te vor scoate din rutina zilnica.

LEU

Este posibil ca in viata ta sa intre o multime de oameni. Simti nevoia unui stimul intelectual, de aceea ar fi bine sa iei parte la tot felul de jocuri alaturi de prietenii tai. Daca te vei implica in activitatea unei organizatii vei stabili chiar o legatura pasionala. Foloseste-ti abilitatile atunci cand vrei sa-i convingi pe ceilalti sa faca ceea ce vrei tu. Hotararea ta va infrange opozitia.

FECIOARa

Schimbarile bruste de acasa sau in legatura cu relatia ta te vor lasa trist si confuz. Stati de vorba cu un prieten apropiat care va fi in stare sa-ti clarifice problema. Mici esecuri vei avea de suportat daca nu esti precaut. Fa schimbarile necesare in viata ta.

BALAN?a

Incearca sa-ti programezi mai bine timpul. Dorinta ta de a face totul perfect te va duce catre o stare de frustrare. Oboseala isi va spune si ea cuvantul. Iti pui in joc reputatia daca te implici intr-o relatie cu cineva care deja este "legat". Fii prudent cu inamicii ascunsi care sunt gelosi pe tine si pe talentele tale.

SCORPION

Se pare ca te pandesc o gramada de neintelegeri, de aceea este bine sa nu-ti prezinti problemele personale colegilor de birou. Accidentele minore te pandesc daca nu esti atent. Sansele tale de avansa in cariera se vor interfera cu cineva cu autoritate. Nu folosi informatiile oferite voluntar pana cand nu vei cunoaste toate faptele.

SaGETaTOR

Ai grija, sunt posibile mici accidente daca nu esti destul de precaut. Daca folosesti masina sau orice alt echipament electric asigura-te ca sunt in stare de functionare. Incearca sa nu spui ceva ce vei regreta mai tarziu. Investitiile pe care le-ai facut isi vor arata roadele. Cumparaturile scumpe te vor costa mult mai mult decat te asteptai.

CAPRICORN

S-ar putea sa fii inteles in mod gresit sau sa te indrepti intr-o alta directie decat cea dorita. Sapa adanc daca vrei sa lamuresti o situatie care ridica intrebari. Ar trebui sa scrii o scrisoare de dragoste persoanei iubite. Felul tau pasional iti va satisface partenerul. Plimbarile si evenimentele sociale iti vor aduce popularitatea.

VaRSaTOR

Daca iti promovezi proiectele sa-r putea sa obtii aprobarea superiorilor. Schimbarile de acasa s-ar putea sa nu-ti fie pe plac, dar din pacate va trebui sa le accepti. Sentimentele tale in ceea ce priveste persoana iubita vor fi fluctuante. Reputatia ta va avea de suferit daca esti prea deschis in privinta sentimentelor. Vei fi inteles gresit.

PESTI

Talentul tau creator va fi pus in valoare. Daca vrei sa-ti dezvolti abilitatile poti sa frecventezi cursuri care sa te ajute in acest sens. Pune-ti in ordine hartiile referitoare la investitii. Fa-ti programul in ceea ce priveste evenimentele sociale. Vei avea probleme cu rudele daca nu iei in considerare si parerea lor.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *