Actualitate

Horoscopul saptamnii

BERBEC

Veti avea surprize deosebit de placute pe plan financiar. Aveti de incasat bani de la locul de munca si puteti primi si cadouri de la rude si prieteni. Relatia cu persoana iubita este foarte echilibrata

 

TAUR

Veti munci cu placere, asa ca nu veti resimti efortul depus. Relatia cu superiorii ierarhici este cam tensionata si ar trebui sa incercati sa-i evitati pe cat posibil, pentru ca situatia se poate agrava.

GEMENI

De energie nu veti duce lipsa, mai ales de energie nervoasa. Ar fi bine sa o canalizati spre activitatile practice, altfel, irascibilitatea crescuta va poate crea probleme pe fond nervos.

RAC

O serie de neintelegeri mai vechi vor iesi din nou in evidenta. Incercati sa rezolvati problemele cu mult calm, apeland la tact si diplomatie. In cazul in care aveti o problema mai veche de sanatate, sunt sanse ca aceasta sa se amelioreze.

LEU

Unul dintre proiectele dvs. ar putea fi pus in practica. Chiar daca sefii nu va apreciaza initiativele, colegii va vor fi alaturi. Incapatanarea poate genera discutii aprinse cu persoana iubita. Din fericire, situatia se va imbunatati cu rapiditate.

FECIOARa

Beneficiati de o capacitate de regenerare foarte buna si de o excelenta energie intelectuala. Mintea va este vioaie si plina de idei. Sunteti mai optimist si aceasta are efecte pozitive si asupra starii fizice.

BALAN?a

Va nemultumeste modul in care evolueaza lucrurile in plan profesional, dar situatia se va ameliora cat de curand. Se vor ivi si noi sanse de a va pune in evidenta calitatile. In plan sentimental, pot aparea unele neintelegeri legate de o calatorie.

SCORPION

Inima este destul de sensibila in aceasta perioada si ati face bine daca nu ati suprasolicita-o. Mai ales ca lucrurile va ies destul de greu. Incercati sa stabiliti care sunt prioritatile si ocupati-va mai mult de acestea.

SaGETaTOR

In anturajul dvs. ati putea cunoaste o persoana care va va produce o puternica impresie. Prudenta va trebui pusa pe primul plan in tot ceea ce realizati. Capacitatea de concentrare se poate imbunatati.

CAPRICORN

Un succes in cariera ar putea veni foarte curand, aratand ca ideile dvs. excelente sunt apreciate atat de sefi, cat si de colegi. Ar putea avea loc si o schimbare avantajoasa. Farmecul personal va ajuta in toate.

VaRSaTOR

Ar trebui sa aveti mai multa grija de sanatate in aceasta perioada. Nici odihna nu ar trebui neglijata. Colegii nu vor fi prea amabili, dar daca ii veti trata cu intelegere veti reusi sa depasiti momentele delicate.

PESTI

Nu veti fi tocmai multumit la capitolul dragoste, caci evenimentele va vor impiedica sa va intalniti cu persoana iubita, asa cum v-ati planificat. Va puteti confrunta cu dureri de oase sau cu o oarecare dificultate in deplasare.

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *