Actualitate

Horoscopul saptamnii

BERBEC

Inca de la inceputul saptamanii acesteia te simti plin de vitalitate. Toate provocarile se afla sub control si le intampini cu optimism, incredere si curaj. O concentrare prea mare asupra chestiunilor de detaliu te poate face sa te simti usor frustrat.

 

TAUR

Tendinta de a fi rigid si arogant la inceputul saptamanii te poate implica intr-un puternic conflict. Nu te lasa prins de monotonie! Sentimente puternice pentru cineva s-ar putea sa apara, iar tu vei simti nevoia sa te lasi in voia lacrimilor.

GEMENI

Te simti amuzat de propriile fantezii, dar acest lucru s-ar putea sa nu li se para la fel si celorlalti. Din fericire pentru tine, agerimea ta si limba ascutita te impiedica sa faci pasi gresiti.

RAC

Ai in tine mai multa viata decat ar fi nevoie ca sa supravietuiesti. Este neobisnuit pentru tine sa joci nebuneste, dar te simti plin de impulsuri noi. Planetele inlesnesc comunicarea.

LEU

Iti merge cum nu se poate mai bine. Esti ca o mare minge de foc. Imaginatia si increderea te ajuta sa-ti indeplinesti scopurile. Vei fi putin mai rezervat spre mijlocul saptamanii.

FECIOARa

Unii oamenii ar trebui vazuti si nu auziti, dar tu nu trebuie sa ai de-a face cu ei. Iritat la inceputul saptamanii, vei prelua situatia in propriile maini. Totul revine la normal spre mijlocul saptamanii.

BALAN?a

Ai foarte multa incredere in tine insuti. Cineva ta ia drept model, fie ca tu stii sau nu acest lucru. Incearca sa fii ceva mai activ si mai sociabil. Prea multa agitatie s-ar putea totusi sa te dea peste cap pe la mijlocul saptamanii.

SCORPION

Un simt al propriei valori te face sa ceri mai mult decat ti se ofera. Ramai pe pozitii si totul va fi bine. Fa-i o vizita unui prieten care se va bucura cu siguranta. Ajutorul tau va insemna mai mult decat i-ai putea oferi.

SaGETaTOR

Orice fel de calatorie este favorizata la inceput de saptamana. Simtul aventurii si curajul te pot conduce spre o noua poveste, o noua relatie sau o noua tara. Oricum ar fi, tu esti in joc.

CAPRICORN

Este greu sa-ti pastrezi simtul moral atunci cand toti in jurul tau incalca regulile. Daca vei fi singurul care nu va face niciun pas gresit, sa stii ca nu va fi prima oara cand esti rebel pentru o cauza.

VaRSaTOR

Fii deschis la tot ceea ce este nou. Drumuri mai putin obisnuite ti se deschid in fata. Nu ai fost niciodata persoana care sa mearga pe drum drept, asa ca fii cu ochii in patru. Nu toata lumea este in ton cu tine.

PESTI

Fanteziile te tulbura inca de la inceputul saptamanii. Cineva s-ar putea sa-si doreasca ajutorul tau, dar ar fi bine sa eviti implicarea intr-un aranjament murdar. Acorda mai multa atentie relatiilor tale.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *