Actualitate

Horoscopul saptamnii

BERBEC

Saptamana aceasta va fi importanta pentru ca in fine te simti independent. Te va ajuta sa-ti descoperi potentialul creator si sa arati posibilitatile nelimitate pe care le ai celor din jur. Vor fi multe conflicte si discutii, nu incerca sa inchizi gura rivalilor tai.

 

TAUR

Ai nevoie de multa concentrare pentru a rezolva toate problemele de saptamana aceasta. Este posibil ca la inceputul saptamanii sa stai acasa si sa te dedici treburilor casnice. Vei simti farmecul acestui gen de activitati si viata ta de familie se va imbunatati.

GEMENI

Esti inclinat sa construiesti planuri grandioase. Este probabila o calatorie de afaceri ceea ce iti va permite sa te sustragi de la anumite probleme. Redu dialogul cu seful tau la minim, altfel vorbele tale de duh vor provoca o situatie dificila.

RAC

Luni si marti odihneste-te si recupereaza-ti fortele, evitand sa te supraincarci. Miercuri poate vei primi informatii importante care iti vor aduce stabilitatea financiara, daca vei stii sa le folosesti corect. Incearca sa nu le ratezi.

LEU

La inceputul saptamanii poti sa te bazezi cu incredere pe cei apropiati. Te simti explodand de energie, care iti va fi necesara pentru punerea in aplicare a scopurilor creatoare. Aminteste-ti de casa, ai grija de confortul pe care ti-l ofera.

FECIOARa

Saptamana aceasta incearca sa eviti conflictele cu cei dragi, vor lasa urme adanci mult timp. Miercuri sau joi este posibil sa primesti o oferta interesanta. Ocupa-te macar o zi de casa si de intretinerea acesteia.

BALAN?a

Este un timp favorabil pentru abordarea planurilor din punct de vedere creativ. Ai nevoie de toata initiativa si hotararea ta pentru a pune in practica cele mai avansate tehnologii. Munca iti va lua mult timp, din pacate, trebuie sa te impaci cu acest lucru.

SCORPION

Vei acumula saptamana aceasta noi cunostinte si vei dobandi noi talente. Vei fi mai hotarat, dar nu este necesar sa te repezi. Incearca sa nu te implici intr-o poveste romantica si aventuroasa, pentru ca va fi foarte dificil sa mai scapi.

SaGETaTOR

Saptamana aceasta va fi plina de evenimente. Planurile tale se vor realiza extrem de repede. Relatiile cu anturajul se vor imbunatati si toate situatiile conflictuale se vor rezolva. Este probabil sa primesti o oferta tentanta pe care va trebui s-o iei in consideratie.

CAPRICORN

Vei avea mult de muncit saptamana aceasta si nu destul timp pentru asta. Dar nu te ingrijora, toate problemele se vor rezolva daca vei fi destul de atent. Copiii te vor bucura cu succesele si realizarile lor. Este de dorit sa incepi sa folosesti cunostintele acumulate in aceasta perioada.

VaRSaTOR

Ideile tale interesante vor fi apreciate si aprobate de catre seful tau si de catre colegi, probabilitatea ca aceste idei sa fie finantate nu este exclusa. De asemenea nu este exclusa o calatorie de afaceri. Privind in trecut te vei simti putin trist, dar nu acorda prea multa atentie. Prezentul este mai bun.

PESTI

Esti bine motivat si hotarat. A venit o perioada importanta care iti permite sa-ti descoperi abilitatile profesionale. Nu-ti irosi fortele cu fleacuri. Evita conflictele cu seful. Uita de gelozie, este un sfatuitor rau.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *