Horoscop

Horoscopul zilei de azi 13 noiembrie. Scorpionii nu vor fi în cea mai bună formă!

Taur
Distrează-te astăzi. Vorbește despre fanteziile la care visezi să se realizeze în următorii ani. Emoțiile tale sunt strâns legate de imaginație. Ai putea deveni defensiv atunci când cineva vrea să ți le spulbere. Folosește-ți intelectul pentru a te apăra pe tine și pe idealurile după care vrei să le trăiești în viitor.

Gemeni
Competitivitatea ta este reprezintă o forță puternică în activitățile de astăzi. Înainte de a deveni prea emoționat în legătură cu orice situație, folosește logica și faptele pentru a-ți apăra poziția. Argumentele bine gândite, prezentate clar și concis, vor fi mai eficiente decât o explozie emoțională plină de lacrimi și cuvinte dure.

Rac
Găsirea răspunsurilor pe care le cauți este mai ușoară atunci când iei o poziție mai fermă cu privire la locul în care te afli acum și unde vrei să fii mai târziu. Dacă vei fi nesigur și relaxat cu privire la calea de urmat, alții pot profita de tine. A Este timpul să-ți pui în aplicare planurile.

Leu
Aproape ai ajuns la o linie de sosire importantă. Nu renunța. Acesta este momentul să mergi cu viteză mare și să te miști și mai repede. Emoțiile tale se îmbină cu cele mai active fantezii a. Fă tot posibilul să rămâi pe drumul cel bun privind înainte și nu în urmă. Poți schimba oricând cursul după ce treci linia de sosire.

Fecioară
Acesta este un moment bun pentru a lua decizii care să reunească pragmatismul tău cu dorința de libertate emoțională. Este important pentru sănătatea ta mentală să ai încredere în visele tale și în capacitatea ta de a le duce la bun sfârșit.

Balanță
Ai nevoie de sprijin, deși ar putea fi ascuns în locuri neașteptate. Nu renunța la nimeni. Chiar și cele mai caustice remarci au o notă de sensibilitate și gândire progresivă care te poate ajuta foarte mult. Există putere în emoții chiar dacă nu vrei să-l auzi. Pastilele amare pot fi greu de înghițit, dar pot fi bune pentru tine.

Scorpion
Poate fi greu ca ceva să-ți rețină atenția astăzi. Mintea ta se va deplasa cu ușurință și s-ar putea să nu ai răbdarea să faci față situațiilor care îți ies în cale. Așteaptă până termină cineva de vorbit înainte să acționezi. Fii politicos și respectuos cu ceilalți.

Săgetător
Încerci să ascunzi o parte din tine de ceilalți. Acest loc special din sufletul tău este probabil cel mai frumos, deoarece îl hrănești cu atâta grijă. Nu renunța prea ușor. Păstrează acest loc curat și delicat pentru cineva care merită cel mai mult.

Capricorn
Deși unii oameni te consideră un cadet spațial când vine vorba de decizii și angajamente, ar putea vedea o altă latură a ta astăzi. Nu fi surprins dacă alții vin în tabăra ta după ce aud partea ta a poveștii. Într-un fel, toate piesele se potrivesc la locul lor exact așa cum știai că o vor face. Cei care s-au îndoit de tine vor fi plăcut surprinși.

Vărsător
Poate fi greu să-ți găsești baza mentală și fizică. Mintea ta ar putea fi învăluită într-un nor sau într-un fel de deformare a timpului, așa că ai grijă cum procedezi. Capul tău este într-o altă dimensiune și nu acorzi suficientă atenție drumului din fața ta.

Pești
Îți place să reciclezi acasă și la locul de muncă. Fii parte din soluție luându-te după tine și asigurându-te că nu lași mizerie oriunde ai merge. Starea mediului înconjurător este o preocupare mai mare în fiecare zi. Depinde de fiecare persoană să facă diferența. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *