Timpul.md

Horoscop 14 Iunie 2021 | 12:14

Horoscopul zilei de azi, 14 IUNIE. Treci la acțiune!

 Berbec Începeti saptămana cu forțe proaspete, mai ales ca știți că nu mai este mult pana la vacanța. Relația cu cei din jur este una bună atât timp cât nu încercați să îi înțelegeți, doar să îi acceptați.

Taur
Comunicarea cu cei din jur poate fi încă defectuoasă din cauza lui Mercur retrograd în semnul vostru. Încercați să vă vedeți de treaba voastră fără a căuta discuții contradictorii.

Gemeni
Poate că nu aveți cheful sau energia să începeți treaba, iar gândul vă stă cu totul în altă direcție, dar trebuie să vă gasiți motivarea în recompensele pe care le puteți obține.

Rac
Emoțiile și raționamentul sunt cele care vă conduc în acest moment, iar de aici e un sigur pas până vă implicați direct în situații si omiteți anumite detalii. Nu vorbiți in numele nimănui astăzi.Leu
Partenerul de viață este cel care vă susține și vă poate veni în ajutor cu idei bune pentru a reuși să rezolvați niște probleme care nu mai suportă amânare.

Balanță
O plecare în străinătate poate fi luată în considerare in acest moment, mai ales că vă puteți lua și câteva zile libere si vă organizați și financiar cu succes.

Scorpion
Partenerul de viață este cel care vă ajută în acest moment sa treceți peste un moment mai dificil si doar știind ca il aveți în viața voastră, vă motivează. Atunci când vine vorba de muncă, trebuie să începeți să vă puneți pe primul plan.

 Săgetător
Imaginea voastră este foarte importantă în acest moment, iar de aici aveți multe lucruri de ajustat și de rezolvat. Nu puteți lăsa lucrurile să se așeze la voia întâmplării.Capricorn
Unele dorințe pe care le aveți vizavi de câștigurile extra sau din speculații acum pot începe să vă aducă satisfacții încet și bine.

 Vărsător
Mercur retrograd nu vă prea lasă în pace să vă organizați așa cum v-ați fi dorit, iar faptul ca săptămâna abia începe nu vă ajută mai deloc. Găsiți-vă motivarea în lucrurile dragi.

Pești
Micul benefic este de partea voastră și vă ajută să vă bucurați de mici surprize și să începeți săptămâna cu bine. Comunicarea cu cei din jur poate însă nu fie chiar la nivelul așteptărilor. 

impact.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus