Timpul.md

Horoscop 14 Mai 2021 | 06:59

Horoscopul zilei de azi, 14 MAI. Vești excepționale!

 Berbec Micul benefic vă ajută astăzi să realizați un lucru pe care vi l-ați propus de mult să-l faceți și tot l-ați amânat. Trebuie doar să vă ambiționați încă de dimineață.

Taur
Astăzi e o zi bună pentru voi, mai ales dacă vă organizați prioritățile și evitați să vă enervați cu chestiuni care nu vă merită atenția. Comunicarea și empatia vă ajută să creați conexiuni cu cei din jur si să vă faceți înțeleși.

Gemeni
Saturn vă îngreunează anumiți pași, iar datorită acestui lucru trebuie să aveți răbdare în anumite chestiuni legate de muncă. Solicitați ajutorul partenerului de viață atunci când aveți nevoie.

Rac
Astăzi puteți să vă deschideți sufletul mai ușor atunci când vine vorba de subiecte sensibile sau pe care le-ați tot ascuns sau menajat, iar asta vă ajută în primul rând mental.Leu
Aveți multe lucruri de făcut și parcă nu știți cu ce să începeți. Cariera este cea care vă solicită în acest moment mai mult decât v-ați fi așteptat. Nu vă grăbiți în decizii.

Fecioară
Contactul cu străinătatea sau câștigurile de la distanță sunt o prioritate în acest moment, mai ales că aveți mai multe lucruri de făcut, dar asta vă aduce satisfacție. Respirați si analizați totul încă odată.

Balanță
Imaginea voastră este cea de care trebuie să vă ocupați astăzi, iar dacă pentru asta trebuie să spuneți ce gândiți sau să vă apărați drepturile, nu ezitați să o faceți.

Scorpion
Sunt multe lucruri la care vă gândiți în acest moment și parcă toate sunt importante. Nu vă lăsați duși de val sau de circumstanțe și să exprimați chiar ce gândiți vizavi de anumite persoane din anturaj.

Săgetător
Contactul cu străinătatea și planurile de călătorie pot fi prioritatea zilei de astăzi. Fie că v-ați întors recent, vreți să plecați curând sau aveți o colaborare la distanță care trebuie revizuitî.Capricorn
Casa voastră și ceea ce vă susține pe voi în viață ocupă astăzi un rol important. Fie că petreceți timp cu cei dragi sau fie că vreți să organizați ceva pentru weekend, astrele vă susțin.

Vărsător
Comunicarea cu cei dragi și organizarea pe care o aveți de făcut pentru evenimentele ce urmează să vină în viața voastră vă fac să fiți bine și liniștiți. Astăzi trebuie doar să vă ocupați și de lucrurile restante legate de servici.

Pești
În sfârșit puteți respira ușurați, mai ales că anumite evenimente recente v-au luat o piatră de pe suflet. De acum, rămâneți cu treburile restante din acele situații. 

impact.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus