Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 17 MARTIE. Racii au o zi productivă

Taur
Întâlnirile prin instrumentele de comunicare la distanță sunt de bun augur, fie că ele sunt pentru servici sau pentru sectorul sentimental. Cumva astrele se aliniază pentru tine.

Gemeni
Datorită tranzitelor planetare din acest moment poți să simți cum lucrurile încep să meargă bine și anumite oportunități de care aveai nevoie încep să apară în drumul tău.

Rac
Ești productiv în muncă ta și comunicarea te ajută mult, iar cei din jur observă acest lucru. Inspirația îți poate veni din experiență sau dorințele tale pe care le ai pentru viitor.

Leu
Pui o atenție deosebită asupra detaliilor, iar casă a 8-a a secretelor și a lucrurilor ascunse te intrigă să afli lucruri despre alții sau despre un subiect care te interesează în special.

Fecioară
Soarele va scoate în evidență propria imagine și ego-ul, iar unele decizii le puteți lua în funcție de cum ați da mai bine în fața societății sau de cum va face să va simțiți apreciați. Nu e greșit, mai ales că aveți nevoie de asta.

Balanță
Nu uită că tu ești energie combinată în trup, minte și suflet, iar această folosită pozitiv te ajută să faci pace cu tine și cu deciziile din trecut. Așa poți creea conexiuni fericite în prezent.

Scorpion
Îmbunătățirea vieții tale sentimentale este ceva ce trebuie luat în serios, mai ales dacă aveți planuri de viitor împreună destul de mari. E un moment bun pentru intimitate, pasiune sau discuții interesante.

Săgetător
O conexiune care până acum a fost mai mult la nivel superficial poate deveni una mai profundă, mai plină de înțeles de ce a venit în viață voastră. Nu te grăbi să iei decizii, fă totul încet și bine.

Capricorn
Dacă sunteți într-o relație fericită sau într-o colaborare de succes, această legătură se va întări mai mult astăzi și în următoarea perioada. Dar dacă ați tot încercat să luați niște decizii și nu ați avut curaj să înfrunți adevărul, a venit timpul să o faceți.

Vărsător
Folosește-ți impulsurile de astăzi și energia să reușești să faci ceva ce tot ai amânat în ultimii doi ani. Opțiunile nu sunt foarte multe, dar contează calitatea mai mult decât cantitatea.

Pești
Folosește-ți inteligență, ambiția și ia inițiative care te vor ajută pe viitor. Chiar dacă efectele sau câștigurile vor apărea în lunile următoare, nu te lasă descurajat.

impact.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *